Ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, που έχει εκ νέου βρεθεί στο στόχαστρο, έκανε δηλώσεις κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων του σόου Your Face Sounds Familiar στο οποίο είναι κριτής.

Μιλώντας στην κάμερα του ΣΚΑΪ απάντησε για τα αρνητικά δημοσιεύματα που έχουν γραφτεί για τον ίδιο: «Είναι σαν να μην χάνουν ευκαιρία, οπουδήποτε βγαίνει κάτι μία είδηση πέφτει κατευθείαν κρίση».

«Γιατί πιστεύεις σου την πέσανε;», ρώτησε ο δημοσιογράφος.

Και ο Αλέξης Γεωργούλης απάντησε:

«Γιατί φαίνεται, γιατί είναι στην επιφάνεια. Δεν κρίνεις ανθρώπους που κρύβονται, κρίνεις ανθρώπους που βρίσκονται στην επιφάνεια.

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τα λένε αυτά. Κάποιος λόγος θα υπάρχει και σε αυτό, και κάποιος λόγος θα υπάρχει που γίνεται viral όλο αυτό το πράγμα.

Δεν με στεναχώρησε, δεν μπαίνω σε διαδικασία να στεναχωρηθώ δεν το βλέπω συναισθηματικά, προσπαθώ να το δω όσο πιο λογικά γίνεται για να δω τι ακριβώς συμβαίνει, ποιος είναι ο χάρτης του κόσμου γιατί ουσιαστικά με τον κόσμο έχουμε να κάνουμε και ως ηθοποιός και από τη θεσμική μου θέση, έχεις να κάνεις με τον κόσμο κυρίως.

Δεν σήκωσα το τηλέφωνο να ρωτήσω γιατί τα γράφουν αυτά για μένα, γιατί από τη στιγμή που τα γράφουν κάποιο λόγο θα έχουν.

Αναφορικά με την αμοιβή, όλοι οι ευρωβουλευτές την ίδια αμοιβή παίρνουμε».

Facebook Comments