Δεν έχει τίποτα να συνεισφέρει στην υπόθεση Παπαγγελόπουλου, αλλά ισχύουν όσα έχει πει για την υπόθεση Novartis, φέρεται να υποστήριξε ενώπιον των μελών της προανακριτικής η «Αικατερίνη Κελέση».

Αντίθετα με την μαραθώνια κατάθεση του «Μάξιμου Σαράφη», εκείνη της «Αικατερίνης Κελέση» διήρκεσε μόλις δύο ώρες, καθώς ο/η προστευτευόμενος/η μάρτυρας απαντούσε με τον ίδιο τρόπο στα ερωτήματα.

«Η κλήτευσή μου έγινε για την υπόθεση Παπαγγελόπουλου. Δεν γνωρίζω τίποτα γι’ αυτό που ερευνάτε. Για την υπόθεση Novartis ισχύουν όσα έχω πει, και θα καταθέσω γι’ αυτή όταν κληθώ στο δικαστήριο» φέρεται να απαντούσε επίμονα.

Στη ερώτηση του βουλευτή του ΚΙΝΑΛ Βασίλη Κεγκέρογλου, πώς αισθάνθηκε όταν είδε τον Παναγιώτη Πικραμμένο να δακρύζει λόγω της κατάθεσής της, η «Κελέση» φέρεται να απάντησε ότι αυτό δεν σχετίζεται με την υπόθεση Παπαγγελόπουλου.

«Ο Σαράφης διέψευσε τον Σαράφη και τα πήρε όλα πίσω, και η Κελέση δεν βρήκε το θάρρος καν να μιλήσει και να απαντήσει στις ερωτήσεις» σχολίασαν πηγές της ΝΔ.

Από την άλλη πλευρά, πηγές του ΣΥΡΙΖΑ ανέφεραν ότι ο/η μάρτυρας υποστήριξε ότι όσα κατέθεσε για τη Novartis αποτελούσαν πρακτικές της εταιρίας που είχαν την απόλυτη έγκρισή της.

Facebook Comments