Μετά την παρέλευση της διαδικασίας του αυτοφώρου έκανε την εμφάνισή του ο ιερέας που την Κυριακή κοινώνησε παράνομα πιστούς από την πίσω πόρτα ναού στο Κουκάκι.

Ο ιερέας δηλώνει πως είναι στη διάθεση των αρχών, όμως εμφανίζεται αδιόρθωτος αναφέροντας ότι πρώτα λογοδοτεί στον Θεό και μετά στη δικαιοσύνη και σημειώνοντας ότι ακολούθησε την ιερατική του συνείδηση και έκανε τη Θεία μετάληψη.

Μάλιστα υποστήριξε ότι η Θεία Κοινωνία δεν έχει απαγορευτεί για να προσθέσει πως «δεν μεταδίδονται ασθένειες παρά μόνο το σώμα και αίμα του Χριστού».

Eπίσης, μιλώντας στον ΑΝΤ1 , τόνισε «Μπορώ να διακρίνω τι είναι νόμιμο και τι δεν είναι. Η Θεία Κοινωνία όχι μόνο δεν διασπείρει ασθένειες αλλά μεταδίδει την ίδια τη ζωή» .

Υποστήριξε, ακόμη, ότι δεν έχει απαγορευτεί η μετάληψη, ενώ ισχυρίστηκε πως δεν υπήρξε συνωστισμός την Κυριακή, καθώς πραγματοποίησε το μυστήριο εκτός ναού.

Τέλος ανέφερε ότι το γεγονός πως δεν υπάρχουν πολλά θύματα στην Ελλάδα δεν οφείλεται μόνο στα μέτρα της κυβέρνησης, αλλά και στο γεγονός ότι η Παναγία προστατεύει τη χώρα.

Facebook Comments