Ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης, μιλώντας στην διαδικτυακή εκδήλωση του Οικονομικού Φόρουμ των Δελφών με θέμα «Covid-19: Οι επιχειρήσεις απέναντι στην αβεβαιότητα», αναφέρθηκε στις προοπτικές του ελληνικού τουρισμού.

Συγκεκριμένα, ο κ. Γεωργιάδης, αναφερόμενος στον ελληνικό τουρισμό, είπε «έχουμε συνάντηση την επόμενη εβδομάδα με tour operators, οι οποίοι θα φέρουν όλους τους τουρίστες που θέλουν να πάνε στη Μεσόγειο. Θα τους φέρουμε στην Ελλάδα», ενώ σημείωσε με νόημα ότι «όπως τα καταφέραμε στην υγεία,  θα τα καταφέρουμε και στην οικονομία».

Νωρίτερα σήμερα, ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων δήλωσε στον ρ/σ ΣΚΑΪ 100,3 «Ήδη, μεγάλοι τουριστικοί όμιλοι από το εξωτερικό επιταχύνουν επενδύσεις που είχαν προγραμματίσει να κάνουν στην Ελλάδα φέτος και του χρόνου καθώς, όπως μου είπε εκπρόσωπος τέτοιου ομίλου, «μόνο Ελλάδα μπορούμε να ‘’πουλήσουμε’’ φέτος». Προφανώς, η τουριστική αγορά διεθνώς θα είναι πολύ μικρότερη τη φετινή χρονιά, όμως, σ’ αυτή τη μικρότερη αγορά, η Ελλάδα μπορεί να διεκδικήσει μεγαλύτερο μερίδιο».

Facebook Comments