Κριτική σε υψηλούς τόνους για το ζήτημα των voucher τηλεκατάρτισης επιστημόνων άσκησε από το βήμα της Βουλής ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ καλώντας τον υπουργό Εργασίας, αλλά και τον Πρωθυπουργό να δώσουν απαντήσεις. Ανέφερε μάλιστα πως η μη αποπομπή του κ. Βρούτση από την κυβέρνηση θα συνιστά «απόδειξη συνενοχής» του Μαξίμου.

Κατά την ομιλία του στη συζήτηση επί της 5ης Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου με τα κατεπείγοντα μέτρα για την αντιμετώπιση των συνεπειών της επιδημικής κρίσης ο Αλέξης Τσίπρας έκανε λόγο για «τηλεκατάρτιση-φιάσκο» και «κορυφαίο σκάνδαλο εξυπηρέτησης φιλικών επιχειρηματικών συμφερόντων με δημόσιο χρήμα».

«Η απόλυτη αποσιώπηση κάθε κριτικής και αντιπολιτευτικής φωνής των τελευταίων μηνών, δεν ήταν αρκετή για να κρύψει, να συγκαλύψει, ένα κορυφαίο σκάνδαλο εξυπηρέτησης φιλικών επιχειρηματικών συμφερόντων με δημόσιο χρήμα, αλλά και εμπαιγμού εκείνης της κοινωνικής ομάδας, στο όνομα της οποίας ο κ. Μητσοτάκης έστησε την αντιπολιτευτική του ρητορική όλα τα προηγούμενα χρόνια: των επιστημόνων αυτοαπασχολούμενων και ελεύθερων επαγγελματιών» ανέφερε.

Facebook Comments