«Ωμή παρέμβαση στην ανεξαρτησία της δικαιοσύνης» χαρακτήρισε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Χαρίτσης τη δημόσια τοποθέτηση του υφυπουργού παρά τω πρωθυπουργώ Άκη Σκέρτσου σχετικά με την αγόρευση της Εισαγγελέως στη δίκη για τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη.

«Εφόσον ο κ. Σκέρτσος θέλει να τοποθετείται ως απλός πολίτης ας τον αποπέμψει ο κ. Μητσοτάκης για να μπορεί να τοποθετείται επί παντός επιστητού στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης» είπε ο κ. Χαρίτσης μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό ΣΚΑΪ.

Για την χθεσινή περιοδεία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, στο εμπορικό κέντρο της Αθήνας, ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ επεσήμανε ότι «διαπιστώσαμε για μια ακόμη φορά τη μεγάλη ανησυχία και την αγωνία του κόσμου της εργασίας και των μικρομεσαίων για το τι μέλλει γενέσθαι στην ελληνική οικονομία».

«Όταν βλέπεις το τι έρχεται πρέπει πράξεις τα δέοντα για να το αντιμετωπίσεις. Εμείς εγκαίρως καταθέσαμε μια ολοκληρωμένη, κοστολογημένη πρόταση, το πρόγραμμα Μένουμε Όρθιοι για την εμπροσθοβαρή στήριξη της ελληνικής οικονομίας. Δυστυχώς η μόνη η απάντηση που λάβαμε από τον κ. Μητσοτάκη είναι ότι ψάχνουμε … λεφτόδεντρα. Δεν αξιολόγησε τις προτάσεις μας ούτε κατέθεσε ένα ανάλογο δικό του σχέδιο» πρόσθεσε.

Facebook Comments