H UEFA εξετάζει όλα τα δεδομένα σχετικά με τη συνέχεια των ευρωπαϊκών διοργανώσεων, με την ομοσπονδία να προσπαθεί να ολοκληρώσει με τον καλύτερο δυνατό και πιο ασφαλή τρόπο το Champions League.

Μπορεί λοιπόν τις προηγούμενες μέρες να κυκλοφόρησε το σενάριο για τελικό στη Λισαβόνα, όμως όπως όλα δείχνουν η UEFA προσπαθεί να ολοκληρωθεί η διοργάνωση στη Μαδρίτη.

Τo Champions League και το Europa League θα ολοκληρωθούν τον Αύγουστο, αλλά παραμένει ακόμα άγνωστο αν θα γίνουν κανονικά διπλοί αγώνες στα προημιτελικά και στα ημιτελικά ή θα προτιμηθεί Final 8 ή Final 4.

Σύμφωνα με σημερινά δημοσιεύματα αλλά και με δηλώσεις του δημάρχου της Μαδρίτης γίνεται προσπάθεια να γίνει ο τελικός στην ισπανική πόλη. Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν θα διεξαχθεί στην Κωνσταντινούπολη που ήταν να γίνει υπό φυσιολογικές συνθήκες ο τελικός.

«Γνωρίζω ότι υπάρχουν διεργασίες ώστε ο τελικός να γίνει στη Μαδρίτη. Η διοργάνωση ενός τόσο σημαντικού γεγονότος, όπως είναι ο τελικός του Τσάμπιονς Λιγκ, είναι κάτι πολύ σημαντικό και θα δείξει σε όλο τον κόσμο ότι έχουμε επιστρέψει, ότι υπάρχει κανονικότητα, ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε ξανά. Περάσαμε μια δραματική κατάσταση, αλλά μπορούμε με αυτόν τον τρόπο να δείξουμε ότι καταφέραμε να το ξεπεράσουμε» δήλωσε σχετικά ο δήμαρχος της Μαδρίτης, Χοσέ Λουίς Μαρτίνεθ Αλμέιδα, χωρίς να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες.

Facebook Comments