Από μίνι μπαρ έως εξελιγμένους αερόσακους, ανακαλύψτε το axesouar του αυτοκινήτου που αυξάνει την ευχαρίστηση, την άνεση και την ασφάλεια κατά την οδήγηση του αυτοκινήτου.

1. Το GPS δείχνει περισσότερα από τον σωστό τρόπο

Νέες διαδρομές που ξεφεύγουν από τη βιασύνη και την πιθανότητα να μην χαθούν στην κυκλοφορία: η πραγματικότητα που φαινόταν πολύ τεχνολογική πριν από μια δεκαετία ή πολύ ακριβή πριν από μερικά χρόνια έγινε μέρος της ρουτίνας πολλών ανθρώπων με εγκατεστημένο το GPS στο αυτοκίνητο. Το σύστημα εμφανίστηκε το 1973, όταν το Υπουργείο Άμυνας των Ηνωμένων Πολιτειών έστειλε 28 δορυφόρους στο διάστημα. Τα σήματα που εκπέμπονται από τον εξοπλισμό επέτρεψαν τον υπολογισμό της θέσης ενός χρήστη που είχε δέκτη στη Γη. Από το 2000, η ​​τεχνολογία κυκλοφόρησε για πολιτικούς σκοπούς, διασφαλίζοντας τη διάδοση των προγραμμάτων περιήγησης.

Σήμερα, είναι ήδη δυνατό να βρείτε βασικά μοντέλα με λίγα δολάρια. Οι ακριβότερες συσκευές, ωστόσο, κάνουν πολύ περισσότερα από το να καθοδηγήσουν σωστά τη διαδρομή. Με αυτήν τη συσκευή, μπορείτε να αποκτήσετε GPS με τρισδιάστατο χάρτη, φωνητική καθοδήγηση για τα ονόματα των δρόμων και ειδοποίηση για την εγγύτητα των ραντάρ. Τα πιο ακριβά μοντέλα είναι αδιάβροχα και μπορούν να εντοπίσουν διαδρομές μελιγότερα καύσιμα.

2. Ο αισθητήρας στάθμευσης διαθέτει ήδη κάμερα υπερύθρων

Τρόμος πολλών πιθανών οδηγών στο τεστ οδήγησης, ο διάσημος στόχος κερδίζει ένα χέρι βοήθειας από την τεχνολογία με την εγκατάσταση αισθητήρων στάθμευσης στο αυτοκίνητο. Στο παρελθόν βρέθηκε μόνο σε εισαγόμενα και πολυτελή αυτοκίνητα, η συσκευή μπορεί τώρα να εγκατασταθεί σε οποιοδήποτε αυτοκίνητο, συμπεριλαμβανομένων δημοφιλών μοντέλων. Τοποθετημένος στον προφυλακτήρα του οχήματος, ο εξοπλισμός εκπέμπει μια συγκεκριμένη συχνότητα που δεν ακούγεται στο ανθρώπινο αυτί. Το σήμα αντανακλάται στο πλησιέστερο φράγμα και πίσω στον αισθητήρα. Ο εξοπλισμός ανιχνεύει το χρόνο που χρειάζεται τοσήμα για να κάνει αυτή τη διαδρομή και εκπέμπει πιο κοντινά μπιπ καθώς το αυτοκίνητο πλησιάζει το ενλόγω αντικείμενο, είτε πρόκειται για πιλότο είτε για απλό καλάθι σούπερ μάρκετ.

Σε μια αναζήτηση στο Διαδίκτυο, είναι δυνατή η εύρεση της συσκευής. Τα καταστήματα εξοπλισμού αυτοκινήτων εγκαθίστανται χωρίς σημαντικές επιπλοκές, ανεξάρτητα από το μοντέλο ή την έκδοση του αυτοκινήτου. Τα πιο εξελιγμένα μοντέλα κοστίζουν πολύ περισσότερο και περιλαμβάνουν μια οθόνη πάνελ και μια υπέρυθρη κάμερα στο μπροστινό και πίσω μέρος του οχήματος, εξαλείφοντας τα τυφλά σημεία στους ελιγμούς στάθμευσης.

3. ABS και αερόσακος: Εξέλιξηστην ασφάλεια

Οι αερόσακοι δεν είναι τίποτα περισσότερο από τους διάσημους αερόσακους που διογκώνουν και προστατεύουν τον οδηγό από ενδεχόμενες συγκρούσεις, μειώνοντας το σοκ και αποτρέποντας σοβαρότερες ζημιές στη σπονδυλική στήλη, στο στήθος και στο πρόσωπο.

Μπορείτε να παραγγείλετενέα και αυθεντικά ανταλλακτικά αυτοκινήτων στο διαδίκτυο, οπότε δείτε: ηλεκτρονικό κατάστημα ανταλλακτικών αυτοκινήτων Antallaktikaexartimata.gr.

Facebook Comments