Υπομονή για λίγες ώρες ακόμη θα πρέπει να κάνουν οι φίλαθλοι για να ξαναδούν τον Στέφανο Τσιτσιπά να αγωνίζεται στο court.

Λόγω βροχόπτωσης, αναβλήθηκε η πρώτη ημέρα του τουρνουά Ultimate Tennis Showdown, στη νότια Γαλλία, κι έτσι ο προγραμματισμένος για το βράδυ του Σαββάτου (13/06, 23:15) αγώνας του Έλληνα τενίστα με τον 33χρονο Γάλλο Ρισάρ Γκασκέ (νο 50 στην παγκόσμια κατάταξη)  θα διεξαχθεί, μετά από απόφαση των διοργανωτών, τη Δευτέρα (15/6) την ιδια ώρα, εφόσον βέβαια το επιτρέψουν οι καιρικές συνθήκες.

Οι αγώνες της δεύτερης ημέρας (Κυριακή, 14/6), συμπεριλαμβανομένου αυτού του Στέφανου Τσιτσιπά, παραμένουν όπως είχαν προγραμματιστεί, σύμφωνα με την ανακοίνωση του UTS.  Συγκεκριμένα, ο Τσιτσιπάς θα αντιμετωπίσει το βράδυ της Κυριακής (23:15) τον Μπενουά Περ.

Αυτή θα είναι η πρώτη επιστροφή του Τσιτσιπά στο court μετά τον φετινό τελικό στο Ντουμπάι τον περασμένο Φεβρουάριο, καθώς η πανδημία του κορωνοϊού είχε ως συνέπεια την αναστολή ή και ματαίωση των διοργανώσεων σε εθνικό και διεθνές επίπεδο. 

Facebook Comments