Ούτε ένα, ούτε δύο, ούτε τρία αλλά 16 νέα ακίνητα αγόρασε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης την διετία 2018-2019 φτάνοντας σύμφωνα με το αναλυτικό ρεπορτάζ του Πρώτου Θέματος με τίτλο «Παπαδημούπολη» τον συνολικό αριθμό των ακινήτων του στα 38!!!.

Το ρεπορτάζ που υπογράφουν οι καλοί συνάδελφοι Γρηγόρης Τζιοβάρας, Χρήστος Μπόκας και Γεωργία Σαδανά εξηγεί σε μεγάλο βαθμό την βάση της επιχειρηματολογίας του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Στέλιου Κούλογλου, που μιλώντας στο Briefing του Action 24 τόνισε πως ότι είναι νόμιμο δεν είναι και ηθικό προκαλώντας την οργή του Δημήτρη Παπαδημούλη.

Οι λόγοι είναι οι εξής τρεις όπως περιγράφονται, διότι ναι μεν οι κινήσεις του ευρωβουλευτή-μέτρ του real estate είναι νόμιμες αλλά ανοίγουν ηθικά ζητήματα προς συζήτηση, ειδικά σε ένα κόμμα που θέλει ακόμα να λέγεται αριστερό. Το γιατί είναι απλό:

Πρώτον απέκτησε τα διαμερίσματα αυτά σύμφωνα με το ρεπορτάζ σε τιμές κάτω από τις αντικειμενικές αξιές που ισχύουν για τις περιοχές της Κυψέλης, των Πατησίων και του Αγ. Παντελεήμονα.

Δεύτερον τα νοίκιασε σχεδόν αμέσως και σε τιμές που είναι πάνω από τον μέσο όρο των ενοικίων που καταβάλλονται στις συγκεκριμένες περιοχές.

Τρίτον παρουσιάζεται να έχει κέρδος 6000 ευρώ τον μήνα από τα διαμερίσματα αυτά και προχωρά στη διάθεση των εσόδων αυτών σε φιλανθρωπικές κινήσεις αμέσως μετά τις αποκαλύψεις και όχι πριν από αυτές.

Μπορεί ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ να απαντά στο προστατευμένο «κομματικό» περιβάλλον του ραδιοσταθμού «Κόκκινο» ότι έχει στοχοποιηθεί από την ΝΔ και να απειλεί με μηνύσεις, όπως στην περίπτωση της Αφροδίτης Λατινοπούλου, νεαρής πολιτεύτριας και υποψήφιας με την ΝΔ στη Θεσσαλονίκη για τα περί ηθικής που κάνουν τους πολίτες να αποστρέφονται τους πολιτικούς, αλλά ουσιαστικές απαντήσεις για τα παραπάνω δεν διαθέτει, με συνέπεια να κάνει μόνο θόρυβο.

Ο θόρυβος αυτός όμως έχει φτάσει μέχρι την Κουμουνδούρου όπου σύμφωνα με πληροφορίες έχουν έρθει μηνυμάτα από δημοσκοπικές εταιρείες ότι η «Παπαδημούπολη» επηρεάζει πολύ αρνητικά τον ΣΥΡΙΖΑ που βρίσκεται στο ψυχολογικό όριο του 20% και δίνει μάχη για να ανέβει.

Γνωρίζουν επίσης στον ΣΥΡΙΖΑ όπως και ο ίδιος ο Αλέξης Τσίπρας ότι ο Δημήτρης Παπαδημούλης οδεύει στο κλείσιμο της πολιτικής του πορείας με αυτή την θητεία στο ευρωκοινοβούλιο, αλλά σίγουρα δεν θέλουν να τον συνοδεύσουν στην απόσυρση.

Για τον λόγο αυτό ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ όχι μόνο δεν απομόνωσε τον Στέλιο Κούλογλου που αντέδρασε αλλά βρέθηκε μαζί του στην Αίγινα για να πέσουν οι τόνοι και σαν δύο καλοί φίλοι έπαιξαν και το «μονό» τους στο μπάσκετ την ίδια ώρα που οι δίαυλοι με τον Δημήτρη Παπαδημούλη κλείνουν.

Τα μηνύματα πλέον είναι καθαρά όσο και να θέλει να μπαίνει στον ρόλο του θύματος ο ευρωβουλευτής , θεωρείται από τον ΣΎΡΙΖΑ αποσυνάγωγος που ετοιμάζεται να κρεμάσει τα πολιτικά του παπούτσια, το σίγουρο είναι ότι δεν επιθυμούν να κλονίσει και όλο το κόμμα που ήδη είναι ζορισμένο.

Facebook Comments