Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου, παρά το γεγονός ότι στη χθεσινή Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ το κλίμα ήταν βαρύ για τον Δημήτρη Παπαδημούλη, «κάλυψε» σήμερα απολύτως τον επικεφαλής της ευρωομάδας του κόμματος.

Η κ. Ξενογιαννακοπούλου, μιλώντας στον «Θέμα 104,6», τόνισε ότι «ο Δημήτρης Παπαδημούλης είναι εξαιρετικός Αντιπρόεδρος του ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου»  και συμπλήρωσε ότι «μένω στη δική του απάντηση. Οι πηγές είναι απολύτως διαφανείς. Εγώ δηλώνω ότι είναι ένας άνθρωπος που τον εκτιμώ».

Αναφερόμενη στις χθεσινές αποφάσεις της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ, η κοινοβουλευτική εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ σημείωσε ότι η απόφαση για προσθήκη του όρου «Προοδευτική Συμμαχία» έχει πολλαπλή σηματοδότηση ενώ έκανε λόγο για επανεκκίνηση της προσυνεδριακής διαδικασίας και ευρεία συναίνεση στο όργανο.

Ακόμη, η κ. Ξενογιαννακοπούλου αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο συνεργασίας με το ΚΙΝΑΛ, υποστηρίζοντας ότι εντός της Χαριλάου Τρικούπη υπάρχουν δύο γραμμές, ενώ πρόσθεσε ότι το Κίνημα Αλλαγής «τα προηγούμενα χρόνια ήταν στο σκληρό αντιΣΥΡΙΖΑ μέτωπο σε σημείο πολιτικής υπερβολής, κάτι που του κόστισε».

Παράλληλα, τόνισε ότι πλέον βρισκόμαστε σε μια άλλη πραγματικότητα καθώς ο ΣΥΡΙΖΑ πιστεύει σε αυτό το άνοιγμα.

Facebook Comments