Σε προστατευμένο περιβάλλον εκτός σπιτιού φιλοξενείται και το μικρότερο αδελφάκι της 10χρονης που την Τετάρτη πήρε εξιτήριο μετά από 10ημερη παραμονή.

Αυτό έκριναν σκόπιμο οι αρχές, ενώ σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ η παραμονή θα είναι προσωρινή. Από την αρχή της υπόθεσης, υπήρχαν στοιχεία που προβλημάτιζαν τις αρχές, για το περιβάλλον που μεγάλωνε η 10χρονη και το μικρό αδερφάκι της. 

Την ίδια στιγμή σε δομή φιλοξενίας ανηλίκων μεταφέρθηκε η 10χρονη που έπεσε θύμα αρπαγής από την 33χρονη στην Κ. Τούμπα Θεσσαλονίκης.

Όπως έγινε γνωστό, θα φιλοξενηθεί προσωρινά στη δομή μέχρι να ολοκληρωθεί η εν εξελίξει έρευνα της Εισαγγελίας Ανηλίκων Θεσσαλονίκης για το περιβάλλον της.

Στο μεταξύ, σε μια αποκάλυψη «βόμβα» προχώρησε ο αδελφός της δεκάχρονης. Όπως είπε, η αδελφή του δεν ήταν μόνη με την 33χρονη, η οποία κατηγορείται για την αρπαγή της και για άλλα αδικήματα.

«Ξέρει πολλά. Όσο περνάνε οι μέρες έρχονται εικόνες η μια πίσω από την άλλη. Δεν μπορώ να σας πω περισσότερα γιατί σέβομαι την έρευνα. Θα σας πω μόνο ένα πράγμα μόνο. Δεν ήταν μόνη στο διαμέρισμα με αυτήν την γυναίκα», είπε χαρακτηριστικά ο αδερφός της 10χρονης.

Ο 25χρονος Χρήστος δεν έκανε καμία ερώτηση στο παιδί για τον εφιάλτη που έζησε στα χέρια της 33χρονης. Μόνη της η μικρή το μόνο που του εκμυστηρεύτηκε ήταν ότι δεν μπορεί να κλείσει εύκολα τα μάτια της γιατί βλέπει συνέχεια το πρόσωπο της αδίστακτη γυναίκας που την άρπαξε από το σχολείο.

Facebook Comments