Στην «εικονική πραγματικότητα» της ΝΔ απαντά η ίδια η πραγματικότητα, σύμφωνα με τον τομεάρχη Οικονομίας της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ και βουλευτή Νότιου Τομέα Β’ Αθηνών, Νίκο Παππά ο οποίος ασκεί κριτική στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη λέγοντας πως «πουλά δήθεν στήριξη στους μικρομεσαίους, ηλιοβασιλέματα στον τουριστικό κλάδο και γκρεμίσματα αντί για επενδύσεις.» «Η απάτη της κυβέρνησης είναι πλέον καθολική και ορατή από όλους» συνεχίζει.

Ο κ. Παππάς με αφορμή την τελετή έναρξης των  εργασιών στο Ελληνικό δηλώνει πως «ο Κυριάκος Μητσοτάκης έστησε φιέστα για την κατεδάφιση μόλις πέντε κτιρίων και για τα υπόλοιπα 895 βλέπουμε». Συνεχίζοντας την κριτική του, ο κ. Παππάς υποστηρίζει πως ως σήμερα «το μόνο που έχει κάνει η κυβέρνηση είναι να καταθέσει και να ψηφίσει σειρά τροπολογιών, προς όφελος κυρίως του επενδυτή» τη στιγμή που «δεν έχει ολοκληρωθεί η μεταβίβαση των μετοχών από το δημόσιο στον επενδυτή, προϋπόθεση απαραίτητη για να ξεκινήσει η επένδυση».

Επιπλέον ο κ.Παππάς συνεχίζει λέγοντας πως «η άδεια του καζίνο και οι δικαστικές αποφάσεις που εκκρεμούν είναι ζητήματα που μένουν ανοιχτά» για να καταλήξει στο ερώτημα «παραμένει

Facebook Comments