H Huawei εμπλουτίζει την γκάμα των ασύρματων ακουστικών της, ενώ προσθέτει και ένα νέο tablet στις συσκευές της.

Μάλιστα, για τα νέα της μοντέλα έχει ανακοινώσει μία ελκυστική προωθητική ενέργεια, με δώρα για όποιον αποφασίσει να προχωρήσει στην κάθε προπαραγγελία. Στην περίπτωση των FreeΒuds 3i, υπάρχει τεχνολογία Noise Cancelling για υψηλή ποιότητα ήχου εν κινήσει. Τα ακουστικά αποδίδουν εξαιρετικό ήχο, αποκλείουν τον περιβάλλοντα θόρυβο, συνδέονται με Bluetooth με ευκολία, έχουν άνετη εφαρμογή για πολύωρη χρήση, προσφέροντας τη δυνατότητα των κλήσεων και των βιντεοκλήσεων, ενώ μπορούν να ικανοποιήσουν όσους θέλουν να απολαύσουν την μουσική τους καθημερινά.

Το νέο tablet της Huawei, το MatePad T8, αποτελεί από τη μεριά του, μία πρόταση για όλες τις χρήσεις και για όλες τις ηλικίες, με οθόνη διαγωνίου 8 ιντσών που το καθιστά εύκολο στη μεταφορά. Πρόκειται για ένα tablet που μπορεί να το χρησιμοποιήσει κανείς για διάβασμα, gaming, ταινίες, social media, ενώ  προσφέρει  αναλογία συσκευής-οθόνης 80%. Αξίζει να σημειωθεί ότι ένα από τα μεγάλα πλεονεκτήματα της συσκευής είναι η αυτονομία που προσφέρει, καθώς η μπαταρία του μπορεί να προσφέρει στον κάτοχό του έως και 12 ώρες συνεχούς video playback.

To Huawei MatePad T8 είναι εφοδιασμένο με οκταπύρηνο επεξεργαστή και μνήμη RAM 2 GB. Είναι διαθέσιμο σε δύο διαφορετικές εκδόσεις με εσωτερικό χώρο αποθήκευσης στα 16 και 32 GB, ενώ το συνολικό βάρος της συσκευής δεν ξεπερνά τα 310 γραμμάρια. Κατά την προσφιλή τακτική της εταιρείας και αυτό το μοντέλο διατίθεται σε ελκυστική τιμή στην αγορά.

Προφανώς, μετά από τις τελευταίες εξελίξεις στην αμερικανική αγορά, όλες οι συσκευές της Huawei έχουν το App Store της εταιρείας και όχι το Google Play Store, αλλά μπορεί κανείς να εγκαταστήσει σε αυτές τις βασικές εφαρμογές που έχει ανάγκη. Οι δύο συσκευές για τις οποίες γίνεται λόγος εδώ αποδεικνύουν ότι η Huawei συνεχίζει την επιθετική πολιτική της στην αγορά.

Facebook Comments