Ο Άδωνις Γεωργιάδης, Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, με αφορμή τις πρόσφατες εντάσεις του με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλο Πολάκη, δημοσίευσε στο λογαριασμό του στο Twitter ένα απόσπασμα από το ethnos.gr.

Στο εν λόγω απόσπασμα, μία πυρόπληκτη 70χρονη γυναίκα τηλεφωνεί στον τότε Υπουργό Υγείας, κ. Πολάκη, με σκοπό να του ζητήσει βοήθεια. Να σημειωθεί πως και ο γιος της αντιμετώπιζε σοβαρά κινητικά προβλήματα και «μπαινόβγαινε» στα νοσοκομεία χωρίς όμως να έχει την οικονομική δυνατότητα να καλύψει τα έξοδα νοσηλείας του. Ο ίδιος δηλώνει ότι σε αυτές τις δύσκολες στιγμές «το κράτος ήταν απών».

Η απάντηση του Υπουργού Υγείας στο τηλεφώνημα της γυναίκας ήταν η εξής: «Και τι θες να σου κάνω κυρά μου; Εγώ φταίω που χτίσατε βίλες μέσα στο δάσος;»

Ο κ. Γεωργιάδης θέλησε να ξεμπροστιάσει τον κ. Πολάκη και να σχολιάσει την απάντηση που έδωσε. Χαρακτηριστικά είπε: «Ο Πολάκης διαφημίζει τον εαυτό του ως «ευαίσθητο» αριστερό. Εδώ ένα ανατριχιαστικό δείγμα της ευαισθησίας του….τέτοιοι είναι όλοι τους μην μπερδεύεστε από τα ωραία τους λόγια. Ίσως ο πιο ντροπιαστικός διάλογος Υπουργού με πολίτη ευρισκομένου σε αδυναμία της ιστορίας…»

Facebook Comments