Με άρθρο του στην εφημερίδα Documento του Κώστα Μπαξεβάνη, ο πρώην στενός συνεργάτης του Αλέξη Τσίπρα, Θανάσης Καρτερός δεν δίστασε να ειρωνευτεί ευθέως την Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου σχετικά με το ότι η ίδια κατά την έναρξη της θητείας της είχε πει πως θέλει να την αποκαλούν Κατερίνα και οχι Αικατερίνη Σακελλαροπούλου. 

Συγκεκριμένα έγραψε:

«ΜΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΕ ΚΑΘΕ ΣΕΒΑΣΜΟ: Μετά τον πανηγυρικό αυτό, την επίσκεψη και την ομιλία της στη Μαρφίν, την επίσκεψη και την ομιλία της στον Έβρο, την επίσκεψη και την ομιλία της στο Μάτι, την εν γένει συμμετοχή της στις εκστρατείες των αρίστων, ίσως η κυρία Πρόεδρος πρέπει του λοιπού να αποκαλείται με το επίσημο Αικατερίνη, και όχι με το ακραίο και κάπως λαϊκίστικο Κατερίνα, που η ίδια ζήτησε στην αρχή της θητείας της».

Επιπλέον, ο Θανάσης Καρτερός έκανε πως δεν καταλαβαίνει οτι η χώρα βρίσκεται εν μέσω μια πανδημίας σχολιάζοντας και το ποιοί ήταν προσκεκλημένοι στην συγκεκριμένη εκδήλωση

«ΥΓ. Το ότι απέκλεισε εκατοντάδες αντιστασιακούς από τη σχετική δεξίωση δεν είναι παράξενο. Αν δει κανείς τη σύνθεση της συντονιστικής του Πολυτεχνείου, τη σύνθεση όσων κυνηγήθηκαν και βασανίστηκαν από τη χούντα, όπως και τη σύνθεση του πληθυσμού στις φυλακές και τα στρατόπεδα της εποχής, θα διαπιστώσει ότι ακραίοι ήταν οι περισσότεροι και ακραίοι παραμένουν. Άρα ορθώς έμειναν εκτός».

Facebook Comments