Ένα τρυφερό ντοκιμαντέρ για τα αδέσποτα της πόλης μας από την Αγγελική Αντωνίου, ένα συναισθηματικό δράμα με πρωταγωνιστές τους Χαβιέ Μπαρδέμ και Σάλμα Χάγιεκ και μια περιπέτεια με τον Τζέραρντ Μπάτλερ είναι κάποιες από τις ταινίες της εβδομάδας.

 

Ακαταμάχητος

Ένας έμπειρος οργανωτής πολιτικής επικοινωνιακής στρατηγικής των Δημοκρατικών πείθει έναν βετεράνο του στρατού να κατέβει ως υποψήφιος δήμαρχος του κόμματος σε μια συντηρητική αγροτική κωμόπολη του Γουισκόνσιν.

Σκηνοθεσία Τζον Στιούαρτ με τους: Στιβ Καρέλ, Κρις Κούπερ, Ρόουζ Μπερν, Μακένζι Ντέιβις

Οι Ζωές που δεν Έζησα

Η νεαρή Μόλι θα περάσει μια ολόκληρη μέρα με τον πατέρα της, συνοδεύοντάς τον σε ιατρικές επισκέψεις. Εκείνος, όμως, υποφέροντας από βαριά μορφή άνοιας, δυσκολεύεται να επικοινωνήσει μαζί της, συγχέοντας διαρκώς την πραγματικότητα με τις αναμνήσεις του.

Σκηνοθεσία Σάλι Πότερ με τους: Χαβιέ Μπαρδέμ, Ελ Φάνινγκ, Σάλμα Χάγιεκ, Λόρα Λίνεϊ

Greenland: Το Τελευταίο Καταφύγιο

Όταν ένας κομήτης πλησιάζει απειλητικά τη Γη, η τριμελής οικογένεια του μηχανικού Τζον Γκάριτι ειδοποιείται να καταφύγει σε ειδικά διαμορφωμένο καταφύγιο. Η πορεία της μέχρι εκεί, όμως, μετατρέπεται σε εφιάλτη, καθώς ο πανικός έχει εξαπλωθεί ανεξέλεγκτα σ’ όλη τη χώρα και ο χρόνος μετρά αντίστροφα.

Σκηνοθεσία Ρικ Ρόμαν Γουό με τους: Τζέραρντ Μπάτλερ, Μορένα Μπακάριν, Ρότζερ Ντέιλ Φλόιντ

Οι Άγνωστοι Αθηναίοι

Η ζωή των αδέσποτων σκύλων στο κέντρο Αθήνας και η σχέση τους με τους ανθρώπους και το χώρο γύρω τους.

Σκηνοθεσία Αγγελική Αντωνίου

 

Facebook Comments