O βουλευτής του ΚΙΝΑΛ, Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, με μια αιχμηρή ανάρτηση του στο Facebook, αναφέρεται στα γεγονότα που οδήγησαν στην διακοπή της στρατιωτικής παρέλασης της 28ης Οκτωβρίου το 2011.

Ο Οδ. Κωνσταντινόπουλος ανέφερε ότι «Οι «αγανακτισμένοι» όμως είχαν ονοματεπώνυμο και το είχαν οργανώσει με κάθε λεπτομέρεια και δεν ήταν μια αυθόρμητη κίνηση.

Επειδή τίποτα δεν μένει κρυφό, η μια ομάδα ήταν μέλη της Χρυσής Αυγής (εγκληματική οργάνωση)  και η άλλη ομάδα είχε επικεφαλής τον μετέπειτα Σύμβουλο του κ Τσίπρα , κ Καρανίκα κ στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που εκλέχτηκαν βουλευτές.» 

Αναλυτικά η ανάρτηση του βουλευτή του ΚΙΝΑΛ:

«Καλημέρα!

Παρέλαση 28ης Οκτωβρίου, στη Θεσσαλονίκη ομάδες «αγανακτισμένων» πολιτών εισβάλουν στην παρέλαση και φυγαδεύεται ο ΠτΔ. 

Οι «αγανακτισμένοι» όμως είχαν ονοματεπώνυμο και το είχαν οργανώσει με κάθε λεπτομέρεια και δεν ήταν μια αυθόρμητη κίνηση .

Επειδή τίποτα δεν μένει κρυφό, η μια ομάδα ήταν μέλη της Χρυσής Αυγής ( εγκληματική οργάνωση) και η άλλη ομάδα είχε επικεφαλής τον μετέπειτα Σύμβουλο του κ Τσίπρα , κ Καρανίκα κ στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που εκλέχτηκαν βουλευτές. 

Όλα αυτά τα γράφω, όχι γιατί τότε ο απλός κόσμος δεν ήθελε να διαδηλώσει ή να εκφράσει την δυσφορία του σε πρωτόγνωρες καταστάσεις αλλά πως τις αξιοποίησαν συγκεκριμένοι πολιτικοί χώροι. 

Πως «αντίπαλες» ιδεολογικές ομάδες χρησιμοποίησαν τις ίδιες μεθόδους και ουσιαστικά έκαναν ανάλογες πράξεις βίας, καθημερινότητα . 

Θα επανέλθω αύριο για τον βουλευτή του πασοκ , που έστειλαν για 15 μέρες στο νοσοκομείο , σε συμπλοκή έξω από εκδήλωση του κόμματος μας .

Εμείς στο #πασοκ δεν θα τους μοιάσουμε, έχουμε διαφορετική κουλτούρα ,πιστεύουμε στην δημοκρατία και στους θεσμούς.

ΥΓ. Την ίδια στάση κρατήσαμε και με τα συλλαλητήρια για το σκοπιανό.»

 

Facebook Comments