Ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Γεωργούλης μίλησε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου «Ευτυχείτε» για να απαντήσει στις επιθέσεις που δέχθηκε μετά τις δηλώσεις του σε διαδικτυακή ραδιοφωνική του συνέντευξη σχετικά με τον μισθό των ευρωβουλευτών, που φτάνει τις 25.000 ευρώ, όπως είπε.

Στην εκπομπή «Ευτυχείτε» προβλήθηκε ολόκληρη η συνέντευξη του ηθοποιού, παρουσιαστή και ευρωβουλευτή μαζί με το απόσπασμα που κόπηκε στο μοντάζ. Στην υπόλοιπη συνέντευξη, εξηγεί τους λόγους που παίρνει ένας ευρωβουλευτής αυτά τα χρήματα και τις υποχρεώσεις που έχει. Ετσι καταλήγει ότι δεν είναι αυτός ο πραγματικός μισθός του ευρωβουλευτή και θεωρεί ότι ο ντόρος που έγινε οφείλεται στο ότι “του ρίχνουν λάσπη”.

Eμφανίστηκε εξοργισμένος με την εκπομπή “πρωινό” του ΑΝΤ1 που παρουσιάσει μονταρισμένες τις δηλώσεις του λέγοντας: “Το περίεργο είναι τι είπαν σε αυτή την εκπομπή! Και πώς έκαναν μοντάζ σε όλα όσα είπαμε και μας κατηγορούν! Ήθελαν να πετάξουν λάσπη και να πουν ψέματα. Εγώ όταν άκουσα τι έχει συμβεί, ήταν πλέον αργά. Γιατί είχαν ήδη βγει στα sites. Άλλο ένα χοντρό ψέμα που ανέφεραν ήταν ότι κανείς άλλος Ευρωβουλευτής δεν δουλεύει αλλού, μόνο εγώ. Πέρσι που δούλεψα στο δικό τους κανάλι, τους είχα πει για τους άλλους, από παίκτες πόκερ μέχρι αγρότες. Είπαν ψέματα. Ο κ. Περρής ανέφερε πως κανένας ευρωβουλευτής, μόνο ο Γεωργούλης συνεχίζει τη δουλειά που είχε πριν εκλεγεί. 530 Ευρωβουλευτές συνεχίζουν τη δουλειά τους, άσχετα με το κοινοβουλευτικό τους έργο.

Αναρωτιέμαι θέλω να επικοινωνήσω μαζί τους; Όταν λένε τόσο ξόφθαλμα ότι θέλουν να σου ρίξουν λάσπη; Ξέρουν ότι ξέρουμε ότι είναι λάθος. Έχουν δόλο. Όλη η ομάδα ξέρει ότι είναι όλα ψέματα. Υπάρχει μεγάλος δόλος. Δεν έχω σκεφτεί αν θα κινηθώ νομικά. Αυτό που έκαναν ήταν εντελώς ανήθικο και αντίθετο από την ιδεολογία τους».

Facebook Comments