Η Έλενα Ακρίτα σχολίασε επικριτικά την ανάρτηση του Κωνσταντίνου Μαρκουλάκη, στην οποία σχολιάζει την απόφαση στη δίκη της Χρυσής Αυγής.

Σημειώνεται ότι ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης έγραψε στο Facebook «τώρα, επιτέλους, μπορούμε να το πούμε: Δεν είναι αθώοι. Όχι επειδή το ζήτησε η ελληνική κοινωνία. Αλλά επειδή αποφάνθηκε η ελληνική δικαιοσύνη».

Έτσι λοιπόν, με αφορμή αυτό, η Έλενα Ακρίτα σχολίασε «Αγαπητέ Κωνσταντίνε Μαρκουλάκη, η εισαγγελέας που είχε αθωώσει τους χρυσαυγίτες υποστηρίζοντας πως όλα τα ναζιστικά εγκλήματα υπήρξαν μεμονωμένα περιστατικά, η ίδια σήμερα δεν τους αναγνώρισε ούτε ένα ελαφρυντικό. Πότε απεφάνθη η δικαιοσύνη δια στόματος της Αδαμαντίας Οικονόμου; Τότε ή τώρα; Και μετά η εισαγγελέας άλλαξε πάλι και δίνει ελαφρυντικά. Confusing, ha?».

Ωστόσο,  η γνωστή δημοσιογράφος έσπευσε να προλάβει τυχόν παρερμηνείες στην ανάρτησή της,  κάνοντας σχόλιο κάτω από αυτήν στην οποία αναφέρει ότι «είναι πολύ καλός ηθοποιός και εξαιρετικός σκηνοθέτης.

Προσωπικά έχω γράψει ύμνους για ορισμένες δουλειές του (Οιδίπους, Βιρτζινια Γουλφ κλπ). Έτερον εκάτερον», τονίζοντας ταυτόχρονα ότι «καλό είναι να μην συγχέουμε τον θεατρικό με τον πολιτικό του λόγο. Αλλά το τελευταίο του σχόλιο ήταν επιεικώς απαράδεκτο».

Facebook Comments