Αυτή την εβδομάδα κάνει πρεμιέρα ένα περιπετειώδες θρίλερ με πρωταγωνιστή τον Ράσελ Κρόου, ο οποίος υποδύεται έναν θυμωμένο και συνάμα ψθχοπαθή οδηγό που έχει βάλει στόχο μια χωρισμένην μητέρα. Επίσης, μια φιλανδική μαύρη κωμωδία στην οποία ένας άνδρας πενθεί την τραγική απώλεια της γυναίκας του, βυθίζεται στην κατάθλιψη και  αδυνατεί να επικοινωνεί ουσιαστικά με την κόρη του.

 «Έκρηξη Θυμού»

Η Ρέιτσελ είναι χωρισμένη μητέρα ενός αγοριού, η οποία μια μέρα που έχει αργήσει για τη δουλειά της τσακώνεται στα φανάρια με έναν άλλο οδηγό αυτοκινήτου. Εκείνος, όμως, είναι ένας ψυχοπαθής δολοφόνος, ο οποίος αρχίζει να την καταδιώκει.

Σκηνοθεσία Ντέρικ Μπόρτε με τους: Ράσελ Κρόου, Κάρεν Πιστόριους, Γκάμπριελ Μπέιτμαν

 

«Τα Σκυλιά Δεν Φοράνε Παντελόνια»

Έχοντας χάσει τη σύζυγό του σε ατύχημα, ο Γιούχα βυθίζεται σε κατάθλιψη, αδυνατώντας να συνδεθεί με την έφηβη κόρη του αλλά και τα ίδια του τα συναισθήματα. Όμως μια συνάντηση με την Μόνα, «αφέντρα» σε ένα άγριο σαδομαζοχιστικό παιχνίδι, θα αλλάξει τα πάντα.

Σκηνοθεσία Γιούκα-Πέκα Βαλκεαπάα με τους: Πέκα Στρανγκ, Κρίστα Κόσονεν, Ιλόνα Χούχτα

 

«Η Εκλεκτή» 

Οι ιστορίες δύο Αφροαμερικανών γυναικών με το ίδιο όνομα, μιας σκλάβας την περίοδο του Αμερικανικού Εμφυλίου και μιας σύγχρονης συγγραφέως που υπερασπίζεται τα δικαιώματα των μαύρων γυναικών, συναντιούνται με απρόβλεπτο, σοκαριστικό τρόπο.

Σκηνοθεσία Τζέραρντ Μπους, Κρίστοφερ Ρενζ με τους: Τζανέλ Μονέ, Έρικ Λανζ, Τζένα Μαλόουν

 

 

Facebook Comments