«Όσκαρ Ουάιλντ…το έργο σου, τα βιβλία σου, μας εμπνέουν ακόμα. Χρόνια πολλά», έγραψε ο Νίκος Καρανίκας στο Twitter για τον Όσκαρ Ουάιλντ που έχει πεθάνει εδώ και 120 χρόνια.

Και ενοχλήθηκε ιδιαίτερα από τα σχόλια που δέχθηκε αποδίδοντάς τα σε τρολ της ΝΔ: «Τα τρολ της ΝΔ ειναι ολα από την δεξαμενή της άκρας Δεξιάς και Ναζιστές ,φασιστάκια αμόρφωτα, γονυπετείς στον Μητσοτάκη. Ό,τι πιο σιχαμερό. #οι_ναζι_στη_φυλακη #δεν_ειναι_αθωοι #νδ_ναζι_το_ιδιο_μαγαζι».

Και δε σταμάτησε φυσικά στο ένα σχόλιο: «Τα τρολ της ΝΔ ειναι ολα από την δεξαμενή της άκρας Δεξιάς και Ναζιστές ,φασιστάκια αμόρφωτα, γονυπετείς στον Μητσοτάκη. Ό,τι πιο σιχαμερό. Μπείτε να διαβάσετε τι σχολιάζουν και θα συμφωνήσετε. #δεν_ειναι_αθωοι #νδ_ναζι_το_ιδιο_μαγαζι».

Και συνέχισε αποκαλώντας τους Δεξιούς αμόρφωτους και γλίτσες: «Δεξιοί αμόρφωτοι. Τους μιλας για Όσκαρ Ουάιλντ και αυτοί βλέπουν σεξ. Γλίτσες #ΝΔ_ξεφτιλες».

Εντέλει κατέληξε σε μία διευκρίνιση, ότι δεν εύχεται χρόνια πολλά στον ίδιο αλλά στο… έργο του: «Γελαω με τους δεξιους. Απευθύνομαι στο έργο του Όσκαρ Ουάιλντ λέγοντας λογω της ημέρας “χρόνια πολλά ” και αυτοί οι χαζουλιδες νομίζουν ότι απευθύνομαι στον ίδιο και οχι στο έργο του. Μα ποσο χαζοι ; ποσο δεξιοι; #δεν_παει_αλλο».

Facebook Comments