Ο καταδικασθείς για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης, Γιάννης Λαγός, εκφράζει με επιστολή του την ανησυχία του, μήπως χάσει το επίδομα του ευρωβουλευτή.

Όπως αναφέρει το ethnos.gr, ο Γ. Λαγός απέστειλε email σε όλους τους ευρωβουλευτές – ανεξαρτήτως κομματικής προέλευσης και εθνικότητας – ζητώντας «αποκατασταθεί η αδικία».

Αναλυτικότερα, το Ευρωκοινοβούλιο κλείνει από τις 2 ως τις 30 Νοεμβρίου και οι ευρωβουλευτές δε θα μπορούν να το επισκεφθούν για τις κοινοβουλευτικές εργασίες. Αυτό σημαίνει πρακτικά ότι δε θα μπορούν να λαμβάνουν και την ημερήσια αποζημίωση, ύψους περίπου 350 ευρώ.

Αυτό είναι κάτι που δεν αρέσει στον πρώην Χρυσαυγίτη ευρωβουλευτή Γιάννη Λαγό, ο οποίος έστειλε email σε όλους τους ευρωβουλευτές, λέγοντας ότι αυτό είναι άδικο!

Ο… αντισυστημικός πρώην χρυσαυγίτης προφανώς δεν θέλει να χάσει τόσα χρήματα, τώρα που ετοιμάζεται να επιτεθεί κατά της Δημοκρατίας που τον ανέδειξε και τον πληρώνει. «Είναι άδικο να μην παίρνουμε αυτά που δικαιούμαστε», καταλήγει ο «κόντρα στο κατεστημένο» Λαγός.

Την ίδια ώρα, το κλείσιμο του Ευρωκοινοβουλίου λόγω κορωνοϊού καθυστερεί ακόμη παραπάνω την άρση της ασυλίας του.

Facebook Comments