Έκκληση για βοήθεια απευθύνει η οικογένεια της 7χρονης Αναστασίας από την Καλαμάτα, η οποία έχει διαγνωστεί με όγκο στον εγκέφαλο και θα πρέπει να εγχειριστεί άμεσα, όμως το κόστος είναι τεράστιο, αγγίζοντας τα 700.000 ευρώ.

Από τη στιγμή που έγινε γνωστή η περιπέτεια της μικρής Αναστασίας έχει διοργανωθεί μαραθώνιος αγάπης, προβολή ταινίας, ενώ δεκάδες κουμπαράδες έχουν τοποθετηθεί σε καταστήματα της Καλαμάτας και της Μεσσήνης, με στόχο να μαζευτούν τα χρήματα. Την ίδια στιγμή, πολλά καταστήματα προσφέρουν μέρος των εσόδων τους γι’ αυτό τον ιερό σκοπό, ενώ μέχρι και ομάδα στο Facebook υπό τον τίτλο «Για την Αναστασία – Καλαμάτα», έχει δημιουργηθεί για βρεθούν τα απαραίτητα χρήματα.

Στις 25 Οκτωβρίου, οι γονείς της της Αναστασίας, Ηλίας Τριανταφυλλάκης και Ξένια Πρεζεράκου, ανήρτησαν ένα κείμενο με το οποίο εξηγούσαν την πάθηση της 7χρονης.

«Όλο αυτό που συμβαίνει στην Καλαμάτα, πραγματικά μας ξεπερνά, είναι για εμάς πηγή δύναμης και ελπίδας για αυτό που βιώνουμε και που πρέπει να αντιμετωπίσουμε. Εκτός από ένα τεράστιο ευχαριστώ, έχουμε την ανάγκη να μοιραστούμε μαζί σας κάποια πράγματα, μιας και νοιώθουμε πως δεν είμαστε μόνοι σε αυτό. Η Αναστασία μας έχει μια επιθετική μορφή παιδικού καρκίνου στον εγκέφαλο, η οποία δεν είναι χειρουργίσιμη. Η συνήθης αντιμετώπιση της νόσου, έχει χαμηλά προγνωστικά. Έχουμε έρθει σε επαφή με τρία ερευνητικά προγράμματα, τα οποία αντιμετωπίζουν περιπτώσεις σαν της Αναστασίας, στο Τέξας, στο Κόλουμπια της Νέας Υόρκης που ηγείται ο Έλληνας νευροογκολόγος κ. Ζαχαρούλης και στην Κολωνία», ανέφεραν οι γονείς της Αναστασίας στην ανάρτηση – έκκληση.

 

Πώς μπορείτε να βοηθήσετε την 7χρονη Αναστασία

Μέσω της δικηγόρου της οικογένειας Anastasia Liokoura: (τηλ. 6932904072 mail: [email protected])

Μέσω τηλεφώνου: Γωγώ Τριάντου (τηλ. 6956768007)

Μέσω Facebook: Irini Doulami, που μπορείτε να επικοινωνήσετε μέσω Facebook.

Μέσω Τράπεζας: στον αριθμό 0026.0260.840101956591 που έχει ανοιχθεί στην ΤΡΑΠΕΖΑ EUROBANK (υποκατάστημα 0260 ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ) στο όνομα ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑΚΗΣ ΗΛΙΑΣ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ, με σκοπό τη συγκέντρωση χρημάτων για τη νοσηλεία, θεραπεία και αποκατάσταση της υγείας του παιδιού του, Τριανταφυλλάκη Αναστασία του Ηλία, σε Νοσοκομείο ή Κέντρο Αποθεραπείας / Αποκατάστασης του εξωτερικού. Ονομα Δικαιούχου: ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑΚΗΣ ΗΛΙΑΣ IBAN: GR0202602600000840101956591 BIC: ERBKGRAAXXX

Πηγή:Ethnos.gr

Facebook Comments