Δραματική αύξηση των θυμάτων του κορονοϊού στη χώρα μας σημειώνεται τις τελευταίες ώρες. Σύμφωνα με τα στοιχεία σήμερα έχουν χάσει τη ζωή τους 12 άτομα από τον φονικό ιό.

Μεγαλώνει συνεχώς η μακάβρια λίστα με τους θανάτους στη χώρα μας να έχουν φτάσει στους 796.

Νωρίτερα:

Δύο νέοι θάνατοι από επιπλοκές του κορονοϊού, καταγράφηκαν σήμερα στη χώρα μας.

Ειδικότερα, κατέληξε ένας 80χρονος που νοσηλευόταν σε απλή κλίνη του ΑΧΕΠΑ, καθώς και μία 49χρονη που νοσηλευόταν επίσης σε απλή κλίνη στο Ιπποκράτειο.

Σημειώνεται πως, και οι δύο έπασχαν από υποκείμενα νοσήματα, ενώ ο συνολικός αριθμός των νεκρών στην Ελλάδα, ανέρχεται πλέον σε 786.

Υπενθυμίζεται πως, την Κυριακή 8 Νοεμβρίου σημειώθηκε νέο ρεκόρ θανάτων, αφού απεβίωσαν 35 ασθενείς μέσα σε 24 ώρες. Από την Κυριακή 1 Νοεμβρίου μέχρι χθες καταγράφηκαν συνολικά 158 νεκροί από τη νόσο Covid-19.

Η αύξηση είναι ραγδαία και την είχε προαναγγείλει και ο Γκίκας Μαγιορκίνης στην επίσημη ενημέρωση της Παρασκευής. Ο κ. Μαγιορκίνης τόνισε πως η πανδημία βρίσκεται “σε δυναμική θετικής αύξησης, με μεγαλύτερη επιβάρυνση στα βόρεια της χώρας. Εκρηκτική αύξηση βλέπουμε στη Θεσσαλονίκη. Εκτεταμένη επιβάρυνση και σε άλλες περιοχές της χώρας”.

Facebook Comments