H επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας Ζωή Κωνσταντοπούλου τόνισε ότι ο Παύλος Πολάκης είναι αντιπροσωπευτική περίπτωση εκείνων που αποτελούν και συγκροτούν το σημερινό ΣΥΡΙΖΑ και είπε πως η περίπτωση του είναι γραφική και ακραία και πως αν ήταν υπουργός Υγείας θα είχαμε πεθάνει όλοι.

Η κ. Κωνσταντοπούλου, μιλώντας στον ρ/σ «Παραπολιτικά 90,1», χαρακτήρισε προκλητικό το ότι ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ και ΜέΡΑ25 στο όνομα εκείνων που αντιατάσθηκαν στη Χούντα προσκαλούν τους πολίτες να αγνοήσουν τα μέτρα για την πανδημία και να συμμετάσχουν στις πορείες.

Σημείωσε δε πως είναι εγκληματικό τα συγκεκριμένα κόμματα να παριστάνουν ότι αγωνίζονται και να δείχνουν αδιαφορία για την ανθρώπινη ζωή.

Παράλληλα, η επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας έκανε λόγο ακόμα για ιδιοτελείς και τυχοδιωκτικές πράξεις, λέγοντας πως σήμερα είναι μια ιστορικής επέτειος και είναι κρίσιμο να προστατέψουμε τις ζωές όλων.

Στη συνέχεια, η κ. Κωνσταντοπούλου κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ ότι έχει καταπατήσει το Σύνταγμα με τον πιο ακραίο τρόπο κάτι που όπως φαίνεται υποστηρίζουν ΚΚΕ και ΜέΡΑ 25 και μίλησε για προσπάθεια αποπροσανατολισμού και πολιτικής κεφαλαιοποίησης κάποιων ώστε να θολώσουν το μήνυμα του πολυτεχνείου.

Επιπλέον, επισήμανε ότι υπάρχει πρόβλημα με την ανεξαρτησία της δικαιοσύνης καθώς κάποιοι προσπαθούν να την ελέγξουν και  ανέφερε πως δικαστικοί λειτουργοί είναι πρόθυμοι να ελεγχθούν.

Διερωτήθηκε μάλιστα γιατί ο αρχηγός της Αστυνομίας εξέδωσε την εντολή για απαγόρευση των συναθροίσεων και είπε πως ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι παράγοντας αντιπολίτευσης. Κατηγόρησε παράλληλα  το ΚΚΕ πως ανησυχεί μήπως και καταρρεύσει το σάπιο σύστημα.

Facebook Comments