Ο back to back MVP του NBA γι΄ άλλη μια φορά στάθηκε στο πλευρό των ανθρώπων που δεν μπορούν να καλύψουν τις καθημερινές τους ανάγκες, δείχνοντας πως δεν έχει ξεχάσει κι ούτε θα το κάνει ποτέ από που ξεκίνησε και τα δύσκολα βήματα που πέρασε στη νεανική του ηλικία.

Ο Greek Freak συγκέντρωσε τρόφιμα και τα μοίρασε στην εκκλησία του Αγίου Μελετίου στα Σεπόλια, εκεί που μεγάλωσε, δίνοντας μεγάλη ανακούφιση στους συνανθρώπους του που βιώνουν δύσκολες στιγμές.

Μακριά από τις κάμερες και τα φώτα της δημοσιότητας στάθηκε στο πλευρό των συμπολιτών του, όπως είχε κάνει και μετά τις πλημμύρες στην Καρδίτσα, όταν μαζί με τα αδέρφια του έστειλε είδη πρώτης ανάγκης στους πληγέντες από την κακοκαιρία «Ιανός».

Το ίδιο έκανε και την Δευτέρα (23/11) στα Σεπόλια, με την κ. Αλεξία Κοζιονά να ανεβάζει μία φωτογραφία μαζί του στο Facebook και να γράφει χαρακτηριστικά: «Ο Γιάννης πριν λίγο μοίρασε κούτες τροφίμων στην εκκλησία του Αγίου Μελετίου. Απίστευτες ποσότητες και χωρίς να καλέσει καμία κάμερα. ΑΝΘΡΩΠΟΣ.»

Νωρίτερα, ο Giannis είχε βρεθεί σε σούπερ μάρκετ της περιοχής με τη μητέρα και τα αδέλφια του, όπου προμηθεύτηκαν πολλά πράγματα, που αργότερα τα μοίρασαν στους ανθρώπους που το έχουν πραγματικά ανάγκη.

 

Facebook Comments