Φάκελος σχηματίστηκε στο Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης για τον καυγά με πρωταγωνιστή τον Δημήτρη Κεχαγιά στο σπίτι του Big Brother.

Πριν από μερικές μέρες, ο Δημήτρης Κεχαγιάς επιτέθηκε λεκτικά στον Χρήστο Βαρουξή, βρίζοντάς τον και απειλώντας τον με χειροδικία.

Το περιστατικό, όπως μετέδωσε το Open, προκάλεσε την οργή των τηλεθεατών, που προέβησαν σε καταγγελίες, με το ΕΣΡ να αναλαμβάνει δράση και να ανακοινώνει ότι σχηματίστηκε φάκελος για την υπόθεση:

«Περιήλθε στο Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης πλήθος καταγγελιών που αφορούν τηλεοπτικό πρόγραμμα με τίτλο «Big Brother».

Παρατίθενται ενδεικτικά αποσπάσματα των καταγγελιών: «Απειλές, λεκτική και ψυχολογική βία, παρολίγον χειροδικία και μπούλινγκ όλων των διαστάσεων» – «Απειλούσε και τραμπούκιζε συμπαίκτη του» – «χυδαίες εκφράσεις…και…ύβρεις…» – «έβριζε ασύστολα» – «Απειλεί και τρομοκρατεί τους συμπαίχτες του».

Σχηματίσθηκε φάκελος, ορίσθηκε εισηγητής και εκλήθη η λειτουργούσα τον σταθμό εταιρία σε ακρόαση για την Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου 2020 και ώρα 11.00 π.μ.».

Facebook Comments