Άναψαν τα αίματα κατά το ξεκίνημα της συνεδρίασης της Επιτροπής Δημόσιας Τάξης, Διοίκησης και Δικαιοσύνης όταν ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστος Σπίρτζης έδωσε μία ανθοδέσμη στον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, λέγοντας «πάρτε την και δώστε την στον Πρωθυπουργό για να θυμάστε τους ακροδεξιούς θύλακες στην αστυνομία».

Πιο συγκεκριμένα, ο Χρήστος Σπίρτζης ζήτησε να δοθούν τα λουλούδια στον κ. Χρυσοχοΐδη και στον Πρωθυπουργό με αφορμή το επεισόδιο με τον αστυνομικό, ο οποίος χθες κατέστρεψε ανθοδέσμη στο σημείο δολοφονίας του Αλεξάνδρου Γρηγορόπουλου.

Όπως ανέφερε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ: «Η δήλωση έχει να κάνει με τα απαράδεκτα γεγονότα αστυνομικής βίας. Σας έφερα λίγα λουλούδια σαν αυτά που διέλυσε αστυνομικός των ΜΑΤ. Η πράξη αυτή αποτελεί προσβολή. Να δώσετε ένα στον κ. Μητσοτάκη, να κρατήσετε κι ένα εσείς. Έγιναν δεκάδες προσαγωγές χωρίς λόγο. Έγιναν συλλήψεις και δικηγόρων, μάλιστα αυτών που ήταν πολιτική αγωγή στη δίκη της Χρυσής Αυγής. Ζητάμε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Αλέξη Γρηγορόπουλου».

Την απάντησή της έσπευσε αμέσως να δώσει στο σόου Σπίρτζη η προεδρεύουσα στην Επιτροπή βουλευτής Σοφία Βούλτεψη. Χαρακτηριστικά είπε: «Κάνατε την παράστασή σας, είστε εντάξει με την υποκριτική τέχνη, τώρα τελείωσε το θέατρο. Ήρθατε με την ανθοδέσμη να παίξετε θέατρο. Αυτό που έγινε χθες ήταν μια θλιβερή στιγμή και το καταδικάζουμε όλοι».

Facebook Comments