Με ανάρτησή της στον λογαριασμό της στο facebook, η αδελφή του και μέλος της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ, Ζανέτ Τσίπρα, παίρνει θέση σχετικά με όσα έχουν ακουστεί και γραφτεί τις τελευταίες ημέρες, σχετικά με την ενοικίαση βίλας από τον Αλέξη Τσίπρα στην περιοχή του Σουνίου.

Η κ. Τσίπρα, γράφει μεταξύ άλλων ότι “στο πόθεν εσχες δεν δηλώνεις μισθώσεις …. τις μισθώσεις τις δηλώνεις προφανώς στην φορολογική σου δήλωση… άρα… προς τι το σχόλιο του κυβερνητικού εκπροσώπου” και προσθέτει: “Σας ξέρουμε εδώ και χρόνια… λάσπη, λάσπη, λάσπη…”.

“Η δεύτερη φορά αριστερά που έρχεται… και την τρέμετε… αλλά έρχεται και το ξέρετε …. θα είναι αλλιώς …όχι για εσάς , αλλά προτίστως  για τον λαό“, τονίζει στην ανάρτησή της η Ζανέτ Τσίπρα.

 

Ολόκληρη η ανάρτησή της:

“Κύριε Γιάννη … τυχαίο το όνομα , σας λέω λοιπόν ότι στο πόθεν εσχες δεν δηλώνεις μισθώσεις …. τις μισθώσεις τις δηλώνεις … προφανώς στην φορολογική σου δήλωση …. άρα …. προς τι το σχόλιο του κυβερνητικού εκπροσώπου …. αλλά μην μου απαντήσετε … σας ξέρουμε εδώ και χρόνια … λάσπη , λάσπη , λάσπη …. Προφανώς και γνωρίζετε όλοι εσείς Κε Γιάννη ότι λέτε ψέματα … και προφανώς λοιπόν θα αφήσετε στον πρώην Πρωθυπουργό της χώρας , την ευχέρεια να απαντησει Αυτός όποτε και όπου θέλει …. Κε Γιάννη … πιστεύω ακράδαντα ότι θα έχετε την ευπρέπεια , και το θάρρος , ( γιατί υπάρχουν και τα λεφτόδενδρα ) λέμε τώρα , όταν θα δώσει τα στοιχεία να τα γραψετε , απλά να τα πείτε … Γιατί αλλιώς θα είστε για μια ακόμα φορά απόγονοι του Γκεμπελς . Πες πες …. κάτι τα μείνει …. εεεεε δεν θα μείνει … σας το υποσχομαστε Κε Γιάννη . Και κάτι άλλο η δεύτερη φορά αριστερά που έρχεται … και την τρέμετε … αλλά έρχεται και το ξέρετε …. θα είναι αλλιώς …όχι για εσάς , αλλά προτίστως για τον λαό”.

 
 

ΑΝΑΡΤΗΣΗ - ΖΑΝΕΤ ΤΣΙΠΡΑ

Facebook Comments