Σε κήρυγμα κατά του εμβολίου επιδώθηκε ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης από το βήμα της Βουλής. Κατηγόρησε μερίδα ειδικών πως «απομυζούν χρήματα του ελληνικού δημοσίου για να κλείνουν τον κόσμο στο σπίτι τους».

Ο Κυριάκος Βελόπουλος «ξιφούλκησε» κατά του πρωθυπουργού για την «υποχρεωτικότητα του εμβολίου», την ώρα όμως που ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει ξεκαθαρίσει σε όλους τους τόνους πως το εμβόλιο δεν πρόκειται να είναι υποχρεωτικό.

Τέλος τα έβαλε και με τον CEO της Pfizer, Αλμπέρτ Μπουρλά, σημειώνοντας πως «Κτηνίατρος είναι ο άνθρωπος. Τον κάναμε μεγάλο επιστήμονα λες και είναι ο Ιωαννίδης».

Η ομιλία του:

«Έχω βαρεθεί να ακούω τους ειδικούς. Η κ. Λινού, ο κ. Σύψας. Το περίεργο με όλους αυτούς είναι ότι όλοι αυτοί έχουν πάρει πάρα πολλά λεφτά χρήματα του ελληνικού λαού από δήθεν ερευνητικά προγράμματα. Η κ. Λινού είναι στέλεχος της “Πρόληψις” μη κυβερνητική οργάνωση για λαθρομετανάστες. Συμπτωματικά όλοι αυτοί ρουφάνε έμμεσα και άμεσα από τον κρατικό προϋπολογισμό χρήματα και τους βγάζετε στα κανάλια να μας πείσουν πόσο σημαντικό είναι το πρόβλημα με τον κορονοϊό και να μας κλείσουν στα σπίτια μας. 

Τι δουλειά έχει ο κ. Μαγιορκίνης να μιλά για τον κορονοϊό. Γιατί βγαίνουν οι ίδιοι και οι ίδιοι να κάνουν τρομολαγνεία. Αυτό που δεν έχω καταλάβει είναι πως απαγορεύεται να πάει ο Έλληνας από νομό σε νομό, αλλά επιτρέπεται ο Χασάν από το Αφγανιστάν να έρχεται στη Χαλκίδα. Απαγορεύεται στον Έλληνα να μετακινηθεί να πάει στην οικογένειά του στο χωριό και επιτρέπεται στον καθέναν από αυτούς, να έχουν ανοιχτά τα μαγαζιά τους. 

Κάποιοι είπαν ότι είμαι ψεκασμένος. Αφού εμείς είμαστε ψεκασμένοι απαντήστε μου γιατί ο Μακρόν έχει ίδιους ενδοιασμούς με την Ελληνική Λύση. Το ποιος είναι ψεκασμένος αποδεικνύεται από το ότι είναι οι ίδιοι άνθρωποι που ζητούν τη βοήθεια του Μακρόν, αλλά όταν μιλά για τον κορονοϊό και πως έχει παρενέργειες και είναι επιφυλακτικός και ότι «δεν το υποχρεώνω σε κανέναν» και να βγαίνει ο πρωθυπουργός να λέει ψεκασμένους όσους διαφωνούν. 

Αν λέω την αλήθεια προτιμώ να είμαι ψεκασμένος. Μπολιασμένος δεν θέλω να είμαι. Ζήτησα από τον πρωθυπουργό να μου πει, ποινικές και αστικές ευθύνες έχουν οι εταιρείες που παράγουν τα εμβόλια; Δεν μου απαντάει κανείς. Θα κάνω εγώ ένα εμβόλιο. Αστική ή ποινική ευθύνη για παρενέργειες, ποιος έχει; Περιμένει ο πρωθυπουργός να πάω εγώ μαζί του να κάνω το εμβόλιο να παροτρύνω κι άλλο κόσμο ενώ είμαι επιφυλακτικός για τυχόν παρενέργειες και να αναλάβω εγώ το κόστος της επιλογής να προτρέψω κόσμο προς τον θάνατο. Δεν θα το κάνω ποτέ μου. Τον δικό μου πατέρα πειραματόζωο δεν θα το κάνω. 

Γιατί δεν λέει κανένας από τους ειδικούς ότι υπάρχει φάρμακο. Το λέω εδώ και ένα μήνα. Η Pfizer που θα μας σώσει. Κάναμε μεγάλο επιστήμονα τον Μπουρλά. Κτηνίατρος είναι ο άνθρωπος. Τον κάναμε μεγάλο επιστήμονα λες και είναι ο Ιωαννίδης». 

Facebook Comments