Με απειλές τόσο φραστικές όσο και με μαντινάδα κατά της Νέας Δημοκρατίας ότι θα την ρίξει ο ΣΥΡΙΖΑ από την κυβέρνηση αλλά και με σφοδρή επίθεση κατά του εκδότη και δημοσιογράφου Γιάννη Κουρτάκη, ο Παύλος Πολάκης επετέθη ξανά κατά πάντων στη συζήτηση για την άρση ασυλίας του μετά από μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση που του κατέθεσε ο εκδότης των Παραπολιτικών.

“Νομίζετε ότι με το να φέρνετε εδώ άρσεις ασυλίας ότι θα μας φοβίσετε. Ούτε τη σημαία υποστέλλουμε, ούτε σταματάμε, θα συνεχίσουμε να σας αποκαλύπτουμε, το κεφάλι δεν το σκύβουμε, θα σας ρίξουμε από την κυβέρνηση γιατί δεν αξίζετε σε αυτή τη χώρα. Αρχίζουν και το καταλαβαίνω και οι πιο δύσπιστοι. Δεν αξίζετε σε αυτή τη χώρα να κυβερνάται με αυτό τον τρόπο.”

Κλείνω με μια μαντινάδα γιατί νομίζετε ότι με αυτά που κάνετε θα μας τρομοκρατήσετε και θα μας φοβίσετε σας λέω λοιπόν το εξής: Να ξέρετε ότι θα ξανακυβερνήσουμε.

Σχετικά με τη μήνυση του Γιάννη Κουρτάκη ανέφερε ότι: «εχετε πάρει τον κατήφορο και νομίζετε ότι με άρσεις ασυλίας θα μας σιωπήσετε. Δεν υποστέλλουμε την σημαία. Δεν το σκύβουμε το κεφάλι. Θα σας ρίξουμε από την κυβέρνηση γιατί δεν αξίζετε. Αρχίζουν και το πιστεύουν οι πολίτες. Δεν αξίζετε σε αυτή τη χώρα να κυβερνάτε με αυτό το τρόπο» είπε ο Παύλος Πολάκης ενώ κλείνοντας απήγγειλε και μια μαντινάδα «Σα πληγωθεί ο αετός να μην τον ελυπάσαι. Θα ξανανοίξει τα φτερά και θα ξαναπετάξει».

Ωστόσο ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ Γιάννης Μπούγας εστίασε στο κλείσιμο της ομιλίας του Παύλου Πολάκη λέγοντάς του πως όλα αυτά με τις μαντινάδες παραπέμπουν στο «θα ξαναέρθουμε και η γη θα τρέμει».  Η σύγκριση της ομιλίας του Παύλου Πολάκη με το ναζιστικό σύνθημα προκάλεσε την αντίδραση της αξιωματικής αντιπολίτευσης. «Να το πάρεις πίσω. Η ΝΔ είναι αυτή που έχει μαζέψει όλους τους γερμανοτσολιάδες» είπε ο Πολάκης. «Δεν θα διανοούμουν να συγκρίνω ένα κοινοβουλευτικό κόμμα – πλην του μορφώματος της ΧΑ – με τον ναζισμό» είπε ο κ. Μπούγας.

Facebook Comments