Τα καταστήματα ΑΒ, όπως και το ΑΒ Εshop, φροντίζουν για το χριστουγεννιάτικο τραπέζι μας με μια ασυναγώνιστη ποικιλία προϊόντων κορυφαίας ποιότητας

 

Πετρωτό Κατσικίσιο τυρί Χαλκιδικής και Μιτατοτύρι Καυτερό Κρήτης. Φρέσκο τυρί κρέμα Δανίας Castello Ananas και Brillat Savarin Γαλλίας, που περιβάλλεται από παπάγια. Παραδοσιακό σαλάμι από την Cremona, αλλά και ψητή πορκέτα γαλοπούλας από την Ιταλία. Και σολομός Gravadlax St. James με μέλι και μουστάρδα από τη Σκωτία, και σάλτσες Alpenzu με αχλάδι και μουστάρδα, γλυκόξινη με σταφύλι, με κρασί και αχλάδι. Και, και, και…

Πολλές, πάρα πολλές δημιουργίες από την Ελλάδα και τον κόσμο, που εκτός από το μεράκι των παραγωγών, κρύβουν μέσα τους έναν ολόκληρο κόσμο γεύσεων, αρωμάτων και λιχουδιών. Αυτόν που θα βρούμε στα καταστήματα ΑΒ Βασιλόπουλος και υπόσχεται να κάνει μαγικά και αυτά τα τόσο ιδιαίτερα Χριστούγεννα.

 

Με χιλιάδες προϊόντα από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο και με την ποιότητα ΑΒ. Με ολόφρεσκα φρούτα και λαχανικά, αλλά και έτοιμες λύσεις για τη σαλάτα και τα συνοδευτικά, που θα λύσουν τα χέρια μας. Με διαλεχτά κρεατικά που θα γίνουν οι πρωταγωνιστές στο τραπέζι μας. Με Γεύσεις Ελλάδας που υπόσχονται να μας «ταξιδέψουν» στον τόπο μας και αυτές τις γιορτές. Με μια μεγάλη επιλογή από ετικέτες στα κρασιά, ελληνικές και ξένες, που θα συνοδέψουν ιδανικά κάθε πιάτο, κάθε στιγμή. Με το MASCHIO Prosecco Rose, το πρώτο Prosecco Rose εντός της ζώνης DOC της Ιταλίας, που θα το βρούμε αποκλειστικά στα καταστήματα ΑΒ για να υποδεχθούμε τον νέο χρόνο «στον αφρό»… Και με τα χριστουγεννιάτικα γλυκίσματα με την υπογραφή του Άκη Πετρετζίκη, κουραμπιέδες, μελομακάρονα, τσουρέκι, που θα θέλουμε να… δοκιμάζουμε όλες τις ώρες της ημέρας.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ναι, μπορούμε να κάνουμε και αυτά τα Χριστούγεννα μαγικά! Και τα καταστήματα ΑΒ, όπως και το ΑΒ Εshop φροντίζουν για αυτό! Φροντίζουν για εμάς!

 

Μάθε περισσότερα εδώ.

 

 

Facebook Comments