Ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης απάντησε στην Έλενα Ακρίτα για ανάρτησή της με τον οποία τον κατηγόρησε για υπέρογκα τραπεζικά δάνεια.

Παρουσίασε αναλυτικά τις δόσεις που έχει πληρώσει, εξήγησε ότι εξυπηρετεί τα δάνειά του κανονικά και δεν έχει χάσει ούτε μία δόση, επαναλαμβάνει τις κατηγορίες του για την Ελενα Ακρίτα και την στήριξη στον ΣΥΡΙΖΑ ενώ η χώρα κινδύνευε άμεσα να βγει από το ευρώ. 

H ANAΡΤΗΣΗ ΤΟΥ ΑΔ. ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ

Για τα δάνειά μου και του εάν χρωστάω ή όχι:

Πριν από μερικά χρόνια ο κ. Πολάκης στην Βουλή είχε ψευδώς ισχυριστεί ότι χρωστάω δάνεια που δεν πληρώνω. Τότε δεν είχε δώσει ιδιαίτερη σημασία διότι τί σημασία να δώσει κανείς στον Πολάκη, επειδή όμως η κα Ακρίτα έγραψε ψευδώς τα ίδια και δέχομαι συνεχώς μνμ του γιατί δεν με κυνηγούν ενώ δεν πληρώνω, ζήτησα και έλαβα από τις δυο τράπεζες την καρτέλα μου σήμερα που φαίνονται οι μηδενικές ληξιπρόθεσμες μου οφειλές! Δηλ ότι πληρώνω όλα αυτά τα χρόνια κανονικά και δεν έχω χάσει ούτε μία δόση.

Το ένα μου δάνειο, το στεγαστικό (540.000€) από την Τράπεζα Alpha είναι, όπως όλα τα τοκοχρεωλυτικά δάνειο που τα πρώτα δέκα χρόνια πληρώνεις τους τόκους και μετά αρχίζεις να αποπληρώνεις και το κεφάλαιο. Θα δείτε στην ενημέρωση της Τράπεζας ότι έχω μηδενικές ληξιπρόθεσμες οφειλές και ότι μου έκαναν και μείωση επιτοκίου ως bonus επειδή δεν έχω καθυστερήσει καν έστω μία δόση. Σημειώστε ότι το δάνεια αυτό με εγγύηση το σπιτι μου το έλαβα πριν εκλεγώ βουλευτής δηλ το θέρος του 2007. Βουλευτής εξελέγη στις 16 Σεπτεμβρίου του 2007.

Το δεύτερο μου δάνειο το πήρα σχεδόν αμέσως μόλις εξελέγη βουλευτής με τον Λαός και ήταν επισκευαστικό (100.000€). Δυστυχώς τότε η Τράπεζα με συμβούλευσε και το πήρα σε ελβετικό φράγκο όπως χιλιάδες άλλοι δανειολήπτες. Έτσι αν και έχω πληρώσει έως σήμερα περίπου 90.000€ χρωστάω περίπου αλλά τόσα. Και πάλι οι ληξιπρόθεσμες μου οφειλές είναι μηδέν!

Αν η κατηγορία της κας Άκριτα είναι γιατί δεν είμαι πλούσιος σαν και εκείνη και είχα ανάγκη δανεισμού για να αγοράσω σπιτι τότε δέχομαι την κατηγορία δεν είμαι πλούσιος.

Αν η κατηγορία της είναι ότι δεν είμαι συνεπώς στις υποχρεώσεις μου, τότε απλά έκανε λάθος πάνω στην προσπάθεια της να με συκοφαντήσει.

Ως προς το εάν η ίδια είχε πει η όχι ότι το νόμισμα

Δεν είναι φετίχ είναι αδιάφορο. Το έλεγε το κόμμα που υποστήριξε και υποστηρίζει και με τα κείμενα της προσπαθούσε να πείσει και άλλους να το κάνουν. Και φυσικά με δυο διαμερισματάκια στο Λονδίνο όταν εμείς όλοι θα καταστρεφόμασταν αν τελικά ο Τσίκρας μας οδηγούσε στην ΔΡΧ ναι αυτό που έκανε ήταν ανήθικο. Όπως και αυτό που εκαναν ορισμένοι στην τηλεόραση να φτιάχνουν εταιρίες στην Κύπρο για να πληρώνουν μικρότερο φόρο αλλά ας μην ανοίξουμε και αυτό το θέμα…ειδικά αν το έκαναν και μετά υποστήριζαν Αγανακτισμένους και Σύριζα…

 

Για τα δάνειά μου και το εάν χρωστάω ή όχι:

Πριν από μερικά χρόνια, ο κ. Πολάκης στην Βουλή είχε ψευδώς ισχυριστεί ότι…

Δημοσιεύτηκε από GoAdonis στις Δευτέρα, 21 Δεκεμβρίου 2020

Facebook Comments