Ο Ν.Σ., ένας άνθρωπος της απολύτου εμπιστοσύνης της οικογένειας Κουτσολιούτσου, ανάβει μεγάλες φωτιές στον ΣΥΡΙΖΑ. Και γι’ αυτό δεν φταίει ούτε η ΝΔ, ούτε η διαπλοκή: η PWC, μια από τις μεγαλύτερες ελεγκτικές εταιρίες, έχει κάνει τον έλεγχο που έπρεπε και έχει εντοπίσει τα επίμαχα e-mail, με τα οποία, με περισσή αφέλεια, ο Ν.Σ. απευθύνεται ανοιχτά στον Τζώρτζη Κουτσολιούτσο, του μιλά για φίλους στην τότε κυβέρνηση, παρεμβάσεις στην Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς, ευμενείς τροπολογίες, αλλά και…αντίτιμο για τη φιλία. 

Αυτός ο περίφημος αριθμός 80 είναι που πυροδοτεί πλείστα όσα σενάρια. Μάλιστα, όπως μαθαίνει η στήλη, ο έλεγχος των ορκωτών λογιστών έχει βγάλει…λαβράκια, καθώς, αμέσως μετά την ημερομηνία αποστολής του e-mail, με τα οποία ο Ν.Σ. ζητά την έγκριση του κ. Κουτσολιούτσου για τα περίφημα «80» καταγράφεται ανάληψη από τους εταιρικούς λογαριασμούς ύψους 80.000 ευρώ. Το πού πάνε αυτά τα λεφτά, αν πήγαν κάπου, ακόμα δεν έχει απαντηθεί. Σε κάθε περίπτωση, αν παρακολουθήσει κανείς την αλληλουχία των κινήσεων, ίσως να λύνονται ορισμένες απορίες για τα «80». 

Βεβαίως, τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ καλό θα είναι να ετοιμάζονται για νέο γύρο αποκαλύψεων, καθώς τα οικονομικά της Folli Follie είναι δαιδαλώδη. Και, άντε, ένα τηλεφώνημα στον…αδερφό Χαράλαμπο Γκότση της Κεφαλαιαγοράς δεν είναι εύκολο να αποδειχθεί. Κανείς, όμως, δεν ξέρει τι άλλο μπορεί να προκύψει τις επόμενες μέρες, όσο θα έρχονται στην επιφάνεια στοιχεία της έρευνας της PWC. Εξ ου και δίνω την παραπάνω συμβουλή, καθώς μπορεί να χρειαστεί να απαντηθούν ορισμένες…απορίες το επόμενο διάστημα. 

 

Ο εξ απορρήτων

Facebook Comments