Όπως προκύπτει τώρα από ανάρτηση στο site του Μάκη Μπαλαούρα, ο πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ είχε επιβεβαιωμένα στενές επαφές με την εταιρεία. 

Ο πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, είχε πρωτοστατήσει σε bazaar της Folli Follie στη Ζαχάρω, πόλη της εκλογικής του περιφέρειας, της Ηλείας. Το bazaar είχε γίνει τον Οκτώβριο του 2018.
 

Συγκεκριμένα αναφέρει:

Στις 20 και 21 Οκτωβρίου 2018 , ημέρα Σάββατο ώρα 19:00 – 21:00 και την Κυριακή ώρα 11:00 – 21:00, πραγματοποιήθηκε  BAZAAR με επώνυμα προϊόντα της Folli Follie Group σε ΤΙΜΕΣ ΕΚΠΛΗΞΗ στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Ζαχάρως. Η ενέργεια αυτή ανήκει σε πρωτοβουλία του  Βουλευτή, κ. Μάκη Μπαλαούρα, ο οποίος συνέβαλε καθοριστικά στην υλοποίηση της δωρεάς.

Άμεση ήταν η ανταπόκριση του Ομίλου FFGROUP στην πρόσκληση χορηγίας. Ο Όμιλος FFGROUP ανέλαβε αποκλειστικά την χορηγία σε επώνυμα προϊόντα του, για την πραγματοποίηση του συγκεκριμένου Bazaar.

Η Δημοτική Κοινωφελής  Επιχείρηση Δήμου Ζαχάρως, εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες της στον κύριο Μπαλαούρα και στην εταιρία. «Η στήριξη σας μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε το δύσκολο έργο μας και προσδοκούμε σε μια προσφορά ζωής και αγάπης με συνέχεια και συνέπεια».

 
Οταν ο Μάκης Μπαλαούρας διαφήμιζε Bazaar με κοσμήματα της Folli Follie στη Ζαχάρω...


Μάλιστα, ο κ. Μπαλαούρας διαφήμισε εκείνη την πρωτοβουλία του με ανάρτησή του.

balaouras
 
Οι παρακάτω φωτογραφίες βρίσκονται στο site του κ. Μπαλαούρα. Μπορείτε να τις δείτε και εδώ

    

 

 

Facebook Comments