Δεν πρέπει να υπάρχει καμία αμφιβολία ότι στον χώρο του θεάτρου ο πανικός έχει καταλάβει διάφορους πρωταγωνιστές και σκηνοθέτες. Ήταν χαρακτηριστική η ενέργεια του Κώστα Σπυρόπουλου να στείλει δια του συνηγόρου του Αλέξη Στεφανάκη εξώδικο προς το ΕΣΡ για να σταματήσει να αναφέρεται το όνομα του μετά τις καταγγελίες της Τζένης Μπότση, της Αγγελικής Λαμπρή και της Λουκίας Μιχαλά για σεξουαλική παρενόχληση τους. Ίσως να είχε καταλάβει ότι οι καταγγέλλουσες ετοιμάζονταν να σπάσουν τη σιωπή τους, όπως και έκαναν σε ΣΚΑΪ και ΕΡΤ, και θέλησε να προστατευθεί, όπως μπορεί, καταγγέλλοντας «τηλεδίκες»

Ακόμα πιο ενδιαφέρουσα, όμως, ήταν η ενέργεια έτερου πασίγνωστου πρωταγωνιστή, ο οποίος, δια του συνηγόρου του απέστειλε επίσης χθες…προληπτικό εξώδικο στα κανάλια, προκειμένου να μην αναπαράξουν το όνομα του, αν και εφόσον, καθώς…ακούει, όπως λέει, το όνομα του να «παίζει» στην πιάτσα. Δεν έχει, ομολογουμένως, άδικο, γιατί ακόμα και όταν το όνομα του Σπυρόπουλου ψιθυριζόταν, ακουγόταν πάντα μαζί με το δικό του. Κάποιοι, δε, εκτιμούν ότι είναι θέμα χρόνου να έρθει και η πρώτη καταγγελία που τον αφορά. 

Δεν είναι, βεβαίως, μόνο αυτή η περίπτωση. Ανατριχίλα έχει προκαλέσει ακόμα και στα δημοσιογραφικά γραφεία που φημίζονται για τον…κυνισμό τους η πληροφορία για πασίγνωστο σκηνοθέτη και πρωταγωνιστή, ο οποίος φέρεται να είχε ροπή ακόμα και ανήλικους. Η πληροφορία, βεβαίως, ελέγχεται, αν, όμως, επιβεβαιωθεί είναι σίγουρο ότι θα έχει κι άλλες προεκτάσεις. 

Και πού είστε ακόμα…

 

Ο εξ απορρήτων

Facebook Comments