Μετά τη…φαρσοκωμωδία της συνεδρίασης της προηγούμενης Παρασκευής, η οποία δεν ολοκληρώθηκε εγκαίρως λόγω των έντονων διαφωνιών που υπήρξαν, αλλά και των αλλεπάλληλων εμφανίσεων γιατρών στα κανάλια που προκάλεσαν θυμηδία τόσο στους πολίτες όσο και στο Μαξίμου, φαίνεται πως ορισμένοι αποφάσισαν να προστατευθούν.

Η αλήθεια είναι ότι όλο το τελευταίο διάστημα οι «κλείστρες» των καναλιών ξεκινούσαν το στήσιμο των πάνελ από τους γιατρούς. Κάποιοι…τηλε-σταρ εσχάτως, όμως, αποφάσισαν να πάρουν αποστάσεις μετά τη θύελλα, προκειμένου να μην γίνουν περίγελως.

Την αρχή έκανε χθες ο καθηγητής Παθολογίας και Λοιμωξιολογίας και διευθυντής στο Ιασώ Μάριος Λαζανάς, ο οποίος ανακοίνωσε το πρωί της Δευτέρας (ΣΚΑΪ) την απόφασή του να απόσχει από τα τηλεοπτικά παράθυρα για άγνωστο διάστημα. Διάλειμμα τουλάχιστον μιας εβδομάδας κάνει και ο Νίκος Σύψας, ο οποίος προκαλεί πάντα αναταραχή στο Μαξίμου και στο Υγείας. Απών από την εικόνα παραμένει ο Μανόλης Δερμιτζάκης, ο οποίος εκτιμά ότι δεν έχει να εισφέρει πολλά στη δημόσια συζήτηση, ενώ και ο Χαράλαμπος Γώγος θα αραιώσει τις εμφανίσεις του το επόμενο διάστημα.

Αυτό, βεβαίως, δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν…αντικαταστάτες. Ο Θανάσης Εξαδάκτυλος, για παράδειγμα, δεν εγκαταλείπει, όπως και η χαλκέντερη Ματίνα Παγώνη. Τακτική στα παράθυρα (αν και εξαιρετικά ήπια και επεξηγηματική) η Μίνα Γκάγκα του Σωτηρία, ενώ σε «αστέρι» έχει πλέον εξελιχθεί ο μαχητικός Θεόδωρος Βασιλακόπουλος.

 

Ο εξ απορρήτων

Facebook Comments