Ο Λάμπρος Μανιφάβας, 24 ετών, εξαφανίστηκε από το σπίτι του στην περιοχή Ραντάρ, στην Άνω Περαία Θεσσαλονίκης. Έχει καστανά μάτια, ύψος 1,85μ και είναι κανονικού βάρους. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε γκρι μπουφάν με άσπρα μανίκια, κίτρινο φούτερ και μαύρο παντελόνι με κίτρινη γραμμή στο πλάι. Φέρει τατουάζ στο πρόσωπο, στο λαιμό και στα χέρια.

Η εξαφάνιση του 24χρονου μουσικού έχει σημάνει συναγερμό σε συγγενείς και φίλους, ένας εκ των οποίων απηύθυνε έκκληση στον ράπερ να γυρίσει κοντά τους. «Είναι πολύ δύσκολες αυτές οι ώρες που περνάμε. Αν μας ακούς Λάμπρο, γύρνα πίσω σε εμάς. Δεν αξίζει για κανέναν να κάνεις κακό στον εαυτό σου. Εμείς που είμαστε φίλοι σου θα σε στηρίξουμε για όλες τις επιλογές που έχεις κάνει γιατί αυτό κάνουν οι αληθινοί φίλοι» είπε μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» συγκινημένος και μη μπορώντας να συγκρατήσει τα δάκρυά του ο φίλος του ράπερ.

«Είμαι πολύ συγκινημένη και θέλω απλά να βρεθεί το παιδί μου» είπε η μητέρα του 24χρονου μουσικού εκφράζοντας τον φόβο της ότι ο γιος της ίσως έχει κάνει κακό στον εαυτό του καθώς «είναι πολύ ευαίσθητο παιδί».

Υπενθυμίζεται ότι ο 24χρονος με ανάρτησή του στα social media τα ξημερώματα της Τρίτης, η οποία κατέβηκε έπειτα, είχε δηλώσει την πρόθεση του να βάλει τέλος στη ζωή του.

«Αυό είναι το τελευταίο μου ποστ»
Ο 24χρονος ράπερ –σε ένα βίντεο διάρκειας τριών λεπτών και 20 δευτερολέπτων, το οποίο όμως «κατέβηκε» το μεσημέρι της Τρίτης- λέει μεταξύ άλλων:

«Αυτά εδώ είναι τα τελευταία μου ραπς μάγκες. 8/2/2021. Ονομάζομαι Λ… γνωστός ως L… Πρώτα από όλα συγνώμη από τους ανθρώπους που είχα δίπλα μου και τους έκανα να ντραπούν. Ξέρω όλοι ψάχνετε να με δείρετε, να με χλευάσετε και να μου κάνετε κακό. Σας καταλαβαίνω, αλλά ακούστε την αλήθεια».

Στη συνέχεια αναφέρεται στην αιτία που όπως ο ίδιος ισχυρίζεται τον οδήγησε στην απόφαση του να βάλει τέλος στη ζωή του. Ο λόγος, όπως αναφέρει, δεν ήταν άλλος από ένα βίντεο με προσωπικές ερωτικές του στιγμές το οποίο ανέβηκε στο διαδίκτυο.

Η εξαφάνισή του δηλώθηκε τις τελευταίες ώρες από τη γιαγιά του ράπερ (οι δικοί του βρίσκονται στο εξωτερικό) και έκτοτε βρίσκονται σε εξέλιξη έρευνες της αστυνομίας.

Facebook Comments