Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής «Ευτυχείτε», η δεύτερη καταγγελία είναι πιο σοβαρή, καθώς ο γνωστός ηθοποιός φέρεται να κατηγορείται για απόπειρα βιασμού. Μάλιστα στην εκπομπή, έγινε αναφορά σε δημοσίευμα της εφημερίδας ΟΝ TIME, η οποία σήμερα δημοσιεύει συνέντευξη της καταγγέλλουσας με τίτλο «Απόπειρα βιασμού».

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής, η συγκεκριμένη κοπέλα είχε εμφανιστεί με τη φωνή της στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ1 και είχε περιγράψει τις εφιαλτικές στιγμές που όπως αναφέρει η ίδια στα χέρια του ηθοποιού πριν από 31 χρόνια.

Η καταγγελία για τον Παύλο Χαϊκαλη

Σε μια από τις δυσκολότερες στιγμές της ζωής της, ανέφερε στην ΕΡΤ, και έχοντας μόλις υποβληθεί σε χειρουργείο μαστού, η 25χρονη τότε ηθοποιός συνάντησε στο σπίτι του γνωστό κωμικό με τον οποίο διατηρούσε φιλική σχέση για να συζητήσουν για μια νέα ταινία. Εκείνος, όπως καταγγέλλει, της επιτέθηκε. Την άφησε μόνο όταν εκείνη λιποθύμησε, καθώς με το χέρι του τη χτύπησε σε πρόσφατη τομή που είχε από επέμβαση στο μαστό.

«Μου έφτιαξε καφέ, είχα πιεί δυο τρεις γουλιές και με βούτηξε και με φίλησε. Ξαφνικά είδα έναν άλλο άνθρωπο. Δεν ήταν ο φίλος που τα λέγαμε, το αγόρι της φίλης μου, είδα κάποιον άλλο. Σαν να είχε σαλτάρει εκείνη τη στιγμή. Στην πάλη μας με έπιασε με τα χέρια του από το λαιμό και με έσφιγγε. Τα χέρια του ήταν σαν ζωγραφιά στον λαιμό μου για πάρα πολλές μέρες», περιέγραψε η καταγγέλλουσα και συνέχισε:

«Με χτύπησε με τον αγκώνα του πάνω στην τομή και εγώ λιποθύμησα και αυτός τρόμαξε, τρομοκρατήθηκε. Συνειδητοποίησε, προφανώς, ότι είμαι “εκτός” και έφερε νερό. Δεν ξέρω πώς σηκώθηκα και έφυγα. Δεν ξέρω πώς μπήκα στο ταξί. Αυτό που θυμάμαι είναι ότι ο δικός μου άνθρωπος με βρήκε στις σκάλες λιπόθυμη».

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ΕΡΤ, συγγενείς της πήγαν στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής. Οι αστυνομικοί – όπως λέει – πήγαν στο τμήμα και τον ηθοποιό. «Αυτός έκλαιγε στα πόδια μου. Ο πατέρας μου πήγε να τον πιάσει να τον σκοτώσει. (…) Έκλαιγε στα πόδια μου και του είπα ότι εγώ δεν έχω πειράξει ούτε μυρμήγκι στη ζωή μου αλλά αυτός που θα τον τιμωρήσει είναι ο Θεός. Μετάνιωσα πάρα πολλές φορές από εκείνη τη στιγμή που δεν το προχώρησα», ανέφερε η ίδια.

«Με όλη μου την ψυχή αν χρειαστεί, θα στηρίξω και άλλες καταγγελίες γυναικών αν προχωρήσουν σε δίκη γιατί πίστευα ότι οι άνθρωποι αλλάζουν, αλλά τελικά δεν αλλάζουν και μετάνιωσα για την τότε απόφασή μου, που δεν μίλησα (…) Πρέπει να καταλάβουν κάποια καθάρματα ότι το όχι οποιασδήποτε γυναίκας είναι ΌΧΙ» τόνισε στην ΕΡΤ η καταγγέλλουσα. Λίγο καιρό μετά, η ηθοποιός εγκατέλειψε τον χώρο της Τέχνης.

Τι απαντά ο Παύλος Χαϊκάλης
Η εκπομπή «Ευτυχείτε» επικοινώνησε με τον Παύλο Χαϊκάλη, ο οποίος υποστήριξε ότι περιμένει να πάρει στα χέρια του τις καταγγελίες από το Σωματείο των Ελλήνων Ηθοποιών καθώς δεν τις έχει λάβει ακόμα επειδή δεν είναι μέλος του Σωματείου.
 

Πηγή: iefimerida.gr

Facebook Comments