Αν αυτές τις μέρες επιχειρήσετε να κάνετε μια βόλτα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι θα μετανιώσετε την ώρα και τη στιγμή. Οι κομματικοί στρατοί πλήρως αναπτυγμένοι, έτοιμοι για μάχη. Και την ίδια ώρα, οι χειρότεροι των χειρότερων, οι πιο ξεδιάντροποι να ξεδιπλώνουν το ταλέντο τους, να τοκίζουν πάνω στο δράμα παιδιών, για να βγάλουν τον Μητσοτάκη διακινητή παιδιών ή έστω υπεύθυνο για τη συγκάλυψη ενός αποτρόπαιου σκανδάλου. 

Ο άλλοτε τηλεκριτής Μουρατίδης έγραφε ότι ο Μητσοτάκης άκουσε τον Λιγνάδη και του έστειλε ανήλικα στο Εθνικό. Το site του Βαξεβάνη αναδημοσίευσε τις καταγγελίες για ΜΚΟ που «συνδέονται με το πρωθυπουργικό περιβάλλον», τάχα μου, και πήγαιναν παιδιά στον Λιγνάδη για θεατρικό παιχνίδι. Ποτέ δεν αποδείχτηκε, αλλά ας μένει η λάσπη. Μια ταλαίπωρη βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, ονόματι Τάνια Ελευθεριάδου, έγραψε ότι ο Λιγνάδης «ψώνιζε» ανήλικα παιδιά από ΜΚΟ που «φέρονται να συνδέονται με το πρωθυπουργικό περιβάλλον». Επί μέρες, στο twitter ήταν βασικό trend το hashtag #ΝΔ_παιδεραστές. 

Στη ΝΔ είναι παιδεραστές ή έστω στηρίζουν παιδεραστές, δηλαδή. Αυτό είναι η γραμμή των απεχθών τύπων που έχουν βγει παγανιά και βυσσοδομούν, κάνοντας το στομάχι μας να γυρίζει. Το κάνουν αυθόρμητα; Διατηρώ ζωηρές αμφιβολίες. Διότι, δεν είναι μόνο ο βαξεβανισμός ως δόγμα. Είναι το σκληρό πολιτικό παιχνίδι, στο οποίο ορισμένοι είναι αποφασισμένοι να ενεργοποιήσουν τα πιο βασικά ένστικτα του κόσμου μπας και σκοράρουν ορισμένους πόντους. 

Αυτό πρέπει να τελειώσει και οι ενορχηστρωτές αυτής της σκαιάς προπαγάνδας να αποκαλυφθούν. 

 

 

Ο εξ απορρήτων

Facebook Comments