Στον ΣΥΡΙΖΑ προκλήθηκαν έντονες αντιδράσεις για την ακραία ρητορική του Κ. Βαξεβάνη και μάλιστα ο Άγγελος Τσέκερης της Αυγής και ο Νίκος Μπίστης την καταδίκασε δημόσια.

Σήμερα ο εκδότης με άρθρο του στο  Documento και με τίτλο “Καθαρές κουβέντες και βρόμικες επιχειρήσεις” πέρασε στην αντεπίθεση, βάζοντας στο στόχαστρο τους … «ευνούχους της αριστεράς».

Ο Βαξεβάνης, ρίχνοντας κι άλλο λάδι στα εσωκομματικά του ΣΥΡΙΖΑ έγραψε τα παρακάτω:

«Όποτε η κυβέρνηση Μητσοτάκη βρίσκεται σε δύσκολη θέση, εμφανίζονται στην Αριστερά οι ίδιοι πάντα καλοθελητές, που αναλαμβάνουν να χτυπήσουν όσους τον απειλούν προσωπικά, ως φορείς πολιτικού τακτ. Δεν το κάνουν για τον Μητσοτάκη φυσικά αλλά «για την ευπρέπεια ρε γαμώτο». Του προσφέρουν έτσι αυτό που δεν έχει. Πιστοποίηση αλήθειας και αξιοπιστία.

Γι αυτούς τους τελευταίους θα γράψω μόνο αυτό: είναι σαν τους ευνούχους, ξέρουν τα πάντα γύρω από το σεξ αλλά δεν έχουν κάνει ποτέ.»

Για τους υπόλοιπους κατήγορους θα πω αυτό που είπα στην απολογία μου όταν με συνέλαβαν και με δίκαζαν για τη λίστα Λαγκάρντ «ευτυχώς έχω γεννηθεί το 1966 γιατί αν είχα γεννηθεί πριν το 1963, θα με είχαν κατηγορήσει ακόμη και για τη δολοφονία του Κένεντι».

Αλλά αυτό είναι και το ενδιαφέρον στη δημοσιογραφία. Στον κύριο Μητσοτάκη επαναλαμβάνω, πως θα είμαι εδώ για να χειροκροτήσω την ώρα που θα πέφτει μέσα στη γενική κατακραυγή. 

Facebook Comments