Έντονα αντέδρασε ο Παύλος Πολάκης, τον οποίο ο Γιώργος Λακόπουλος συμπεριέλαβε στα ονόματα που πρέπει να διώξει ο Αλέξης Τσίπρας, σε χθεσινό του άρθρο με τίτλο «Ο Μητσοτάκης φεύγει. Το ερώτημα για να ξανάρθει ο Τσίπρας είναι: με ποιους θα κυβερνήσει;» όπως αθτό δημοσιεύθηκε στο anoixtoparathyro.gr.

Σύμφωνα με τα parapolitika.gr., με μια άκρως επιθετική ανάρτηση, σημείωσε πως «έχουμε το Λακοπουλο ,αυτή τη «μορφή» του γλυψιματος του σημιτικού εκσυγχρονισμού που τοχει βάλει αμετι-μουχαμετι να διαλέξει την επόμενη κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ…». Και πρόσθεσε στο ίδιο ύψος, ο Παύλος Πολάκης: «Βρε τι πάθαμε με τις ανύπαρκτες περσόνες που νομίζουν πως διερμηνεύουν τη λαϊκή βούληση!!

Λακοπουλε , πάρε και συ χαρταετό,αυτός μπορεί και να πετάξει ……γιατί η «ανάλυση» έχει σίγουρα βουλιάξει». Yπενθυμίζεται ότι στο άρθρο του ο Λακόπουλος ανάφερε τους εξής ως πρόσωπα που δεν πρέπει γίνουν υπουργοί γιατί θα φύγει ο κόσμος: Παύλος Πολάκης, Πάνος Σκουρλέτης, Νίκος Παππάς, Ρένα Δούρου, Δημήτρης Παπαδημούλης, Ν. Βούτσης.

Αντιθέτως, προέτρεψε τον Αλέξη Τσίπρα όταν γίνει πρωθυπουργός να υπουργοποιήσει στελέχη όπως ο Ηλίας Μόσιαλος, ο Γιώργος Σωτηρέλης, ο Νίκος Χριστοδουλάκης, ο Νίκος Κοτζιάς, ο Γιάννης Πανούσης, ο Χάρης Παμπούκης.

Facebook Comments