Μπορεί η Έλενα Ακρίτα να αποκλείστηκε από το Facebook για 30 ημέρες, ωστόσο βρήκε τρόπο να γράψει αυτά που ήθελε χρησιμοποιώντας το λογαριασμό της μητέρας της.

Στην ανάρτηση που δημοσιεύτηκε στο προφίλ της μητέρας της, η γνωστή δημοσιογράφος πήρε θέση για το αποκλεισμό της επισημαίνοντας πως «θα είμαι αυτή που είμαι κι αν δεν τους αρέσω ας με μπλοκάρουν δια βίου».

Επισημαίνει ότι μπορούν τη φιμώσουν μόνο στο Facebok, σημειώνοντας πως θα συνεχίσει να γράφει όπως έγραφε και πως δεν θα αλλάξει τίποτα, δεν θα ‘μαζέψει’ τίποτα και δεν θα λειάνει τίποτα στα γραπτά της.

«Στο μεταξύ θέματα τρέχουν και πάνε να τα κουκουλώσουν. Μην τους κάνουμε το χατίρι», υπογραμμίζει ταυτόχρονα, αναφέροντας τις εξελίξεις σε μια σειρά θεμάτων όπως του Δημήτρη Λιγνάδη και του τροχαίου στη Βουλή.

Αναλυτικά η ανάρτησή της

Είμαι η Έλενα Ακρίτα και σάς γράφω από το προφίλ της μητέρας μου, αφού δεν μπορώ από το δικό μου.
Το μπαν εδώ συνέπεσε με την περίοδο που αρχίζω το σενάριο για το μυθιστόρημα μου «Τα τάπερ της Αλίκης» που θα γίνει ταινία. Χαρά, μεγάλη χαρά έχω γι’ αυτό το γεγονός, τόσο σημαντικό για μένα, τόσο σπουδαίο. Θα ζωντανέψουν στην οθόνη τα παιδιά τα δικά μας η Κοραλία, η Ελένη, η Αλικούλα κι όλοι οι ήρωες που αγαπήσατε.
Τί θα κάνεις με το Facebook με ρωτούν. Τίποτα απαντώ. Δεν σκοπεύω να κάνω απολύτως τίποτα. Ούτε αιτήσεις για αναθεώρηση θα τους στείλω, ούτε δεύτερο προφίλ, ούτε σελίδα, ούτε ομάδα, ούτε τίποτα.
Η φίμωση θα λήξει στο μήνα επάνω και θα επιστρέψω και θα γράφω όπως έγραφα. Δεν θα αλλάξω τίποτα, δεν θα ‘μαζέψω’ τίποτα, δεν θα λειάνω τίποτα. Θα είμαι αυτή που είμαι κι αν δεν τους αρέσω ας με μπλοκάρουν δια βίου. Εδώ τα βρόντηξα και παραιτήθηκα από τα ΝΕΑ όπου έγραφα 20 χρόνια, σ’ αυτούς θα κολλήσω;
Μπορούν να με φιμώσουν εδώ. Μόνον εδώ κι αλλού πουθενά. Γράφω στο News247, γράφω τα βιβλία μου, γράφω τα σενάρια μου, γράφω, γράφω και τους γράφω. Από το ψωμί τους δεν τρώω, στη δούλεψη τους δεν ειμαι κι ανάγκη δεν τους έχω.

Στο μεταξύ θέματα τρέχουν και πάνε να τα κουκουλώσουν. Μην τους κάνουμε το χατίρι.

Οι άδειες παραμονής ανηλίκων που βρέθηκαν στου Λιγναδη και η πιθανή εμπλοκή ΜΚΟ.
Η ερώτηση που κατέθεσε στη Βουλή ο Χριστόφορος Βερναρδάκης για τα σκάνδαλα στο Αρσάκειο και την ‘αδράνεια Μπαμπινιώτη στις καταγγελίες’.
Η ανάθεση 144.000 που έκανε η Σοφία Νικολάου σε εταιρία φάντασμα (αυτή ήταν και η τελευταία μου ανάρτηση πριν με μπαντάρουν).
Η αυτοκτονία του 24χρονου Κουρδου και οι εγκληματικές ευθύνες της κυβέρνησης.
Το τροχαίο του Ιάσονα έξω από τη Βουλή.
Το ‘ευχαριστώ’ για τη στήριξη σας είναι λίγο. Θα ξαναβρεθούμε σύντομα, θα κουβεντιάζουμε ήσυχα κι απλά χωρίς να μασάμε τα λόγια μας.
Είμαστε μαζί, είμαστε πολλοί, στηρίζουμε ο ένας τον άλλον, καμαρώνουμε ο ένας τον άλλον γιατί αγαπιόμαστε βρε.
Τις αγκαλιές και τα φιλιά μου στους φίλους. Στους άλλους ούτε καλημέρα.

Facebook Comments