H Νομαρχιακή Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Πειραιά κάλεσε τους πολίτες να συμμετάσχουν στο Παμπειραϊκό συλλαλητήριο σήμερα, Σάββατο, το οποίο έλαβε χώρα στις 12 το μεσημέρι στο Πασαλιμάνι, παρά την έξαρση των κρουσμάτων.

Η ανακοίνωση της Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ -ΠΣ Πειραιά 

«Μαζική κινητοποίηση στο Πασαλιμάνι πραγματοποιούν αυτή την ώρα Εργατικό Κέντρο, σωματεία και μαζικοί φορείς του Πειραιά για το δικαίωμα στη δουλειά, στην υγεία, στην αξιοπρεπή ζωή, ενάντια στον αυταρχισμό και την καταστολή.

Είναι φανερό πια σε όλους, πως το πολιτικό σχέδιο της κυβέρνησης πλήττει τους πλέον αδύναμους, σπρώχνει τους νέους στην ανεργία και φτωχοποιεί συνολικά την κοινωνία. Η ενίσχυση της Δημόσιας Υγείας και η θωράκιση του ΕΣΥ για να αντιμετωπιστεί αποτελεσματικά ο θανάσιμος εχθρός που έχει ήδη στοιχίσει τη ζωή 8.000 ανθρώπων αποτελεί συλλογικό και επιτακτικό αίτημα που απορρίπτεται διακηρυκτικά αλλά και στην πράξη από τις κυβερνητικές πολιτικές. Δεν υπάρχει άλλος δρόμος από αυτόν της αντίστασης και της πάλης απέναντι σε αυτά τα πρωτοφανή αντιλαϊκά μέτρα της κυβέρνησης.

 

Με αυτό το πλαίσιο η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Πειραιά συμμετέχει και καλεί στο Παμπειραϊκό συλλαλητήριο-λαμβάνοντας και τηρώντας όλα τα απαραίτητα υγειονομικά μέτρα-όλους τους πολίτες.

Στις δύσκολες συνθήκες που διαμορφώνονται, λόγω των πολιτικών της Νέας Δημοκρατίας, απαιτείται η συστράτευση εργαζομένων, κατοίκων και φορέων για ένα κοινό μέτωπο ενάντια στις κυβερνητικές μεθοδεύσεις και για τη διεκδίκηση ενός πλαισίου πολιτικών που θα αποσκοπεί στην  ενίσχυση της δημόσιας υγείας, καθώς και στην προστασία των δικαιωμάτων των εργαζομένων, αλλά και του περιβάλλοντος», αναρτώντας και σχετικές φωτογραφίες από την κινητοποίηση.

 

 

 

Facebook Comments