Δεν ξέρω, αν το έχετε πάρει χαμπάρι, αλλά όλο το «πολιτικό κουτσομπολιό» αυτές τις μέρες γίνεται γύρω από το όνομα του Μένιου Φουρθιώτη. Του Μένιου, ο οποίος ξεκίνησε από τα χαμηλά και κατέληξε να είναι ο «κράχτης» στη βιτρίνα του νεόκοπου τότε Epsilon και, εν συνεχεία, γενικός κουμανταδόρος του καναλιού. Ο Μένιος που τώρα κατάφερε να κάνει το όνειρο του πραγματικότητα και να γίνει και διευθυντικό στέλεχος εφημερίδας, έστω και αν τύποις την εκδίδει η καλή του φίλη Νανά Παλαιτσάκη. 

Αν υπάρχει ένα ερώτημα είναι «πώς;». Πώς έγιναν όλα αυτά; Αυτό, όμως, δεν είναι δική μας δουλειά να το απαντήσουμε. Από την άλλη, δική μας δουλειά, για παράδειγμα, είναι να ρωτήσουμε ποιος αποφάσισε να διατεθούν πάνω από 10 άτομα φρουρά στον Φουρθιώτη, αλλά και υπηρεσιακό όχημα της ΕΛ.ΑΣ.; Σοβαρά; Άνθρωποι που είναι στόχοι κανονικοί, όχι σαν τον Φουρθιώτη, και μπορεί να μην έχουν καν έναν αστυνομικό, πολλώ δε θωρακισμένο αυτοκίνητο σαν αυτό του παρουσιαστή. 

Υπάρχει, βεβαίως, και ένα ακόμα ερώτημα: υπάρχει κάποιου είδους «κομπρεμί» μεταξύ ΕΛ.ΑΣ. και του παρουσιαστή, το οποίο να συνδέει την ισχυρή φύλαξη που είχε και ανακλήθηκε με την υπέρμετρη προβολή του έργου της Αστυνομίας, αλλά και της πολιτικής και φυσικής ηγεσίας από τα Μέσα που ελέγχει; Τόσο ανάγκη το είχαν ή το έχουν κάποιοι στην Κατεχάκη;

Ορισμένοι αισθάνονται ότι το θέμα δεν είναι σοβαρό λόγω των εμπλεκομένων προσώπων. Βασικά, σοβαρό είναι ακριβώς λόγω των εμπλεκομένων προσώπων και εκφεύγει της σφαίρας του κουτσομπολιού πλέον. 

Ο εξ απορρήτων

Facebook Comments