Ο Μένιος Φουρθιώτης φαίνεται ότι χρησιμοποιεί ταυτότητα της ΕΣΗΕΑ, παρότι δεν είναι μέλος, ζητώντας διαπιστεύσεις από υπουργεία. Σύμφωνα με την Αυγή, η μηνυτήρια αναφορά θα γίνει με βάση επιστολή που έστειλε ο ίδιος ο Μένιος Φουρθιώτης στην πρόεδρο της ΕΣΗΕΑ, στην οποία φαίνεται να παραδέχεται πλαστογράφηση της ταυτότητας μέλους. 

Ο παρουσιαστής, μάλιστα, αποδίδει το αδίκημα σε αστοχία της γραμματέως του.

Την απόφαση έλαβε το Δ.Σ. της ΕΣΗΕΑ σε συνεδρίασή του. Μαζί με αυτή, για το ίδιο θέμα, παράλληλα, αποφάσισε τα εξής:

1. Θα αποστείλει επισήμως επιστολή σε όλα τα υπουργεία, με την οποία θα ζητά να τεθεί υπόψη της οποιοδήποτε έγγραφο έχει προσκομίσει ο Μένιος Φουρθιώτης κατά τη διαδικασία διαπίστευσης του, το οποίο να σχετίζεται με την ΕΣΗΕΑ.

Σκοπός είναι να περιληφθεί στον φάκελο της μηνυτήριας αναφοράς.

2. Θα προωθήσει στο Πειθαρχικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ την επιστολή της Νανάς Παλαιτσάκη, στην οποία μαρτυρά η ίδια ότι βρισκόταν σε συνεργασία και έκανε εξυπηρετήσεις στην Αστυνομία, παρά τη δημοσιογραφική της ιδιότητα.

  • δημοσιογράφων της τηλεόρασης ότι «κλέβει» τα ρεπορτάζ τους στην ΕΡΤ, στο OPEN και σε άλλα κανάλια και τα προβάλλει από την εκπομπή του στο «Ε»
  • άλλες καταγγελίες σχετικά με εξαπάτηση μέσω κουπονιών που μοιράζονται με την εφημερίδα «Αποκαλυπτικά» και διαφημίζονται από την τηλεόραση.

 

Πηγή: Avgi.gr

Facebook Comments