Δεν χωρά αμφιβολία, άλλωστε έχει καταγραφεί σε όλα τα ρεπορτάζ, ότι στην τελευταία πολύωρη συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου του ΣΥΡΙΖΑ, βγήκαν μαχαίρια!

Επί επτά ώρες ο Τσίπρας και οι εσωκομματικοί του αντίπαλοι που εκφράζονται μέσα από την τάση «Ομπρέλα» έδιναν μάχες χαρακωμάτων και εντυπώσεων.

Κάποια στιγμή με εμφανή στόχο να εκθέσουν τον Αλέξη Τσίπρα και να τον φέρουν σε αντιπαράθεση με τον «αψύ Σφακιανό», τον Παύλο Πολάκη, οι Τσακαλώτος, Φίλης, Λάμπρου και Μπίστης, ζήτησαν να μπει στα συμπεράσματα της συνεδρίασης καταδικαστική αναφορά για απαράδεκτες συμπεριφορές που εκθέτουν το κόμμα και δεν συνάδουν με το ύφος και το ήθος της Αριστεράς.

Αν ο Τσίπρας τον καταδίκαζε θα ερχόταν σε σύγκρουση με τον Πολάκη.

Αν τον στήριζε θα δικαίωνε όσους υποστήριζαν ότι οι διαρροές που έγιναν και τον εμφάνιζαν δυσαρεστημένο με την συμπεριφορά του βουλευτή Χανίων ήταν για τηρηθούν τα προσχήματα.

Αμέσως πήρε τον λόγο ο Νίκος Παππάς. Βεβαίως να καταδικάσουμε αυτές τις συμπεριφορές αλλά να καταδικάσουμε και όσους δεν ακολουθούν τη γραμμή του κόμματος στις ψηφοφορίες, είπε και έβλεπε προς το μέρος του Νίκου Φίλη που δεν ψήφισε το Ελληνικό.

Η όλη ιστορία έληξε εκεί.

Facebook Comments