Από αύριο, Σάββατο 24 Απριλίου, θα λειτουργήσουν με τη διαδικασία καθορισμού ραντεβού για αγορά εντός καταστήματος (click inside) οι εμπορικές επιχειρήσεις στις Περιφερειακές Ενότητες Θεσσαλονίκης και Κοζάνης, καθώς και τα εμπορικά κέντρα και εκπτωτικά χωριά, με την ίδια μέθοδο, σε όλη την επικράτεια.

Αυτό ανακοίνωσε η γενική γραμματεία Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή του υπουργείου Ανάπτυξης και επίσης, από αύριο, Σάββατο 24 Απριλίου στις περιοχές πολύ αυξημένου κινδύνου επαναλειτουργούν και οι επιχειρήσεις παροχής υπηρεσιών αισθητικής.

Η εξειδίκευση των μέτρων θα παρουσιαστεί σήμερα, στις 18:00, κατά την καθιερωμένη ενημέρωση των διαπιστευμένων συντακτών του υπουργείου Υγείας.

Νωρίτερα:

Το «πράσινο φως» για το άνοιγμα των εμπορικών κέντρων («mall») και των κέντρων αισθητικής, όπως και τη δυνατότητα για «click in shop» στα καταστήματα της Θεσσαλονίκης από τη Μεγάλη Δευτέρα, 26 Απριλίου, φαίνεται ότι δίνει η επιτροπή των λοιμωξιολόγων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι ειδικοί έκαναν δεκτή την εισήγηση του υπουργείου Ανάπτυξης για άνοιγμα των παραπάνω δραστηριοτήτων.

Στις 6 το απόγευμα θα γίνουν οι σχετικές ανακοινώσεις κατά την ενημέρωση του υπουργείου Υγείας για τον κορωνοϊό, στην οποία θα συμμετέχει και ο γενικός γραμματέας Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή, Παναγιώτης Σταμπουλίδης.

Facebook Comments