Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι στο Μέγαρο Μαξίμου θα πρέπει να κάνουν έναν αδριάντα σε φυσικό μέγεθος προς χάριν του Αλέξη Τσίπρα. Γιατί, παρά τη φθορά, τα λάθη και τις παλινωδίες των τελευταίων μηνών, η προοπτική της επαναφοράς Τσίπρα συγκρατεί πολλούς «εντός», καθώς οι άνθρωποι φοβούνται να ξαναζήσουν όσα βίωσαν από το 2015 έως το 2019. 

Η απόφαση του κ. Τσίπρα να κάνει…χιουμοράκι, λέγοντας ότι η κυβέρνηση θέλει να ξεστοκάρει τα εμβόλια της Astra Zeneca, εξ ου και τα δίνει σε νεότερους, γύρισε μπούμερανγκ για τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ. Μαθαίνω, δε, ότι και αρκετά στελέχη του κόμματος, όχι μόνο οι προφανείς επικριτές, ήταν πολύ εκνευρισμένοι, γιατί σε μια κρίσιμη στιγμή, ο πρόεδρος το αυτογκόλ το έβαλε μόνος του και χωρίς ιδιαίτερη πίεση. Γάτα ο Γιώργος Παπαδάκης, δε, έπιασε αμέσως αυτό που πήγε να πει ο Τσίπρας και, αν δεν είχε παρέμβει, θα είχε πει και χειρότερα ο πρώην πρωθυπουργός. 

Γι’ αυτό και στο Μαξίμου μακαρίζουν την τύχη τους που τους έλαχε ο κ. Τσίπρας και διόλου δεν βιάζονται για εκλογές. Γιατί να βιαστούν άραγε; Υπάρχει καμία πίεση; Ο κ. Τσίπρας, τη στιγμή που η ΝΔ βλέπει την πτώση της να φρενάρει και να τσιμπάει πάλι κάποιες μονάδες, πηγαίνει και ειρωνεύεται το εμβολιαστικό πρόγραμμα και ιδίως το σκέλος που αφορά τους νεότερους από αυτούς που ως τώρα εμβολιάζονται. 

Ειλικρινά, όσα κάνει αυθόρμητα ο κ. Τσίπρας, θέλουν πολλή προσπάθεια…

 

Ο εξ απορρήτων

 
 
 

Facebook Comments